Ρεάλ Μαδρίτης – Πλζεν 2-1

Ρεάλ Μαδρίτης – Πλζεν 2-1

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Πλζεν 2-1

bet365

Επειτα από πέντε αγώνες χωρίς χαρά, οι Μαδριλένοι πήραν το τρίποντο, αλλά στο 2-1 επί της Πζλεν αποδοκιμάστηκαν από το κοινό τους και είδαν τον Μαρσέλο να φεύγει τραυματίας πριν το ντέρμπι με την Μπάρτσα.

Είχαν προηγηθεί τα... γνωστά. Η χειρότερη εκδοχή της σύγχρονης Ρεάλ, με τα 485 λεπτά χωρίς γκολ και τα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Η απόλυση να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του Χουλέν Λοπετέγκι και το κλίμα σε ομάδα και οπαδούς να είναι όσο πιο χάλια γίνεται. Ωστόσο, οι επιστροφές των κορυφαίων παικτών και ο αδύναμος αντίπαλος προδιέθεταν για την επιστροφή στην... κανονικότητα. Η αλήθεια είναι ότι παρά τη νίκη με 2-1 επί της Πλζεν, η Βασίλισσα δεν άρεσε ούτε αυτή τη φορά και τα άκουσε από το κοινό της.

Σημασία σε πρώτη φάση είχε το αποτέλεσμα, καθώς ήταν επιτακτική η επιτυχία. Ωστόσο, με το σφύριγμα για το ημίχρονο, το γιουχάισμα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ήταν τρομερά δυνατό. Είχαν προηγηθεί οι δύο τρομερές χαμένες ευκαιρίες του Λιμπέρσκι. Ο Μπενζεμά με το κεφάλι (11') είχε κάνει το 1-0, ενώ νωρίτερα (5') ο Σέρχιο Ράμος με τον ίδιο τρόπο είχε σημαδέψει το δοκάρι. Στο 55' ο Μαρσέλο ηρέμησε κάπως τα πράγματα με το υπέροχο τελείωμά του με λόμπλα έπειτα από τακουνάκι του Μπέιλ.

Η χαρά όμως δεν κράτησε μέχρι τέλους. Η Πλζεν μείωσε με ωραίο πλασέ του Χροσόφσκι (79'), επαναφέροντας την γκρίνια και στο 89' αποχώρησε τραυματίας με πόνους ο Μαρσέλο, με το φόβο ότι θα χάσει την Κυριακή το Clasico με την Μπαρτσελόνα. Παρά τη νίκη λοιπόν και την κορυφή (μαζί με τη Ρόμα) η Ρεάλ δεν έπεισε σε καμία περίπτωση ότι βρήκε έστω και λίγο τον καλό εαυτό της.

Ρεάλ Μαδρίτης (Χουλέν Λοπετέγκι): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Νάτσο, Μαρσέλο, Λούκας Βάθκεθ, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ισκο (54' Βαλβέρδε), Μπέιλ (75' Μπέιλ), Μπενζεμά (88' Μαριάνο)

Πλζεν (Πάβελ Βρμπα): Χρούσκα, Χούμπνικ, Προχάτσκα (65' Χόραβα), Λιμπέρσκι, Πετρζέλα (86' Ρέζνιτσεκ), Ρέζνικ, Κρμέντσικ, Χροσόβσκι, Χάβελ (76' Εκπάι), Τσέρνακ.

7ος όμιλος
Βαθμολογία σε 3 αγωνιστικές

1. Ρόμα 6 (8-3)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 6 (5-2)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (3-5)
4. Πλζεν 1 (3-9)

Επόμενη αγωνιστική (7 Νοεμβρίου)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρόμα
Πλζεν – Ρεάλ Μαδρίτης

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα