Γιουνγκ Μπόις - Βαλένθια 1-1

Γιουνγκ Μπόις - Βαλένθια 1-1

bet365

Γιουνγκ Μπόις και Βαλένθια αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και έκαναν ακόμα πιο εύκολο το έργο των Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ για την πρόκριση.

Ηταν ένα ματς ανάμεσα στις δύο από τις τρεις ομάδες που δεν είχαν σκοράρει στη διοργάνωση και παρότι τα κατάφεραν, η μεταξύ τους ισοπαλία (1-1) αφήνει μικρό περιθώριο για όνειρα. Σε έναν όμιλο στον οποίο συμμετέχουν επίσης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, Γιουνγκ Μπόις και Βαλένθια δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι - που στην La Liga έχουν 7 ισοπαλίες σε 9 ματς - προηγήθηκαν στο 26' με τον Μίτσι Μπατσουαγί, ο οποίος τελείωσε τη φάση μέσα από την περιοχή ύστερα από πάσα του Σολέρ, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη όμως η ομάδα του Μαρθελίνο δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα καθώς στο 55' ο Ντάνι Παρέχο έκανε αχρείαστο πέναλτι [είχε κάνει και κόντρα στην Γιουβέντους] και από τη βούλα ο Οαρό έκανε το 1-1 το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος για να χαρίσει στους Ελβετούς τον πρώτο βαθμό ever στη διοργάνωση.

Γιουνγκ Μπόις (Ζεράρντο Σεοάν): Βέλφι, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Μπαμπού, Σουλεϊμάνι (74' Ν' Γκαμαλέου), Σανόγκο, Σόου, Φασνάχτ (85' Μπερτόν), Λόπερ, Ασαλέ, Οαρό (79' Ν' Σαμέ).

Βαλένθια (Μαρθελίνο Γκαρθία): Νέτο, Γκάμπριελ, Πιτσίνι, Γκαγιά, Ντιακαμπί, Παρέχο, Κοντογκμπιά (70' Κοκλέν), Σολέρ, Φεράν Τόρες (67' Γκαμεϊρό), Ροδρίγο, Μπατσουαγί.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα