Ο Ρονάλντο δεν πανηγυρίζει ποτέ γκολ απέναντι στις πρώην ομάδες του (vid)

Gazzetta team
Ο Ρονάλντο δεν πανηγυρίζει ποτέ γκολ απέναντι στις πρώην ομάδες του (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στο Όλντ Τράφορντ και υποσχέθηκε ότι αν σκοράρει δεν θα πανηγυρίσει ως ένδειξη σεβασμού προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που όντως έχει πράξει πέντε φορές στο παρελθόν απέναντι σε... πρώην του.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουβέντους! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο CR7 θα είναι αναμφισβήτητα συναισθηματικά φορτισμένος το βράδυ της Τρίτης όταν ξαναμπεί στο Όλντ Τράφορντ για να αντιμετωπίσει την πρώην του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως το είχε κάνει και με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης το 2013. Ήταν μια βραδιά που ο Πορτογάλος άσος είχε σκοράρει στην επιστροφή του στο «Θέατρο των Ονείρων», «πληγώνοντας» την αγαπημένη του Γιουνάιτεντ.

Ο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως δεν πρόκειται να πανηγυρίσει το γκολ του εναντίον της Γιουνάιτεντ, ως παίκτης της Γιουβέντους αυτή τη φορά. Μια υπόσχεση που δεν μένει απλά στα λόγια, αλλά την κάνει πάντα πράξη, όποτε σκοράρει εις βάρος ομάδας, της οποίας φόρεσε τη φανέλα.

Ο Ρονάλντο έχει σκοράρει στο παρελθόν πέντε γκολ εναντίον... πρώην του. Η αρχή είχε γίνει τη σεζόν 2007-2008 όταν σκόραρε τόσο στο εκτός, όσο και στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, χαρίζοντας μάλιστα δύο νίκες στους «Κόκκινους Διαβόλους» με 0-1 και 2-1. Γκολ στη Σπόρτινγκ έχει βάλει και με τη φανέλα της Ρεάλ, και πάλι στη φάση ομίλων Champions League, τη σεζόν 2016-2017, στην εντός έδρας ανατροπή με 2-1.

Φυσικά, τα άλλα δύο, ο CR7 τα έχει βάλει κόντρα στη Γιουνάιτεντ, ως παίκτης της Ρεάλ, στα ματς της φάσης των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τη σεζόν 2013-2014. Αρχικά στο 1-1 του Σαντιάγο Μπερναμπέου και εν συνεχεία στη νίκη με 2-1 μέσα στο Όλντ Τράφορντ.

Σε καμία, λοιπόν, από τις παραπάνω περιπτώσεις ο Ρονάλντο δεν πανηγύρισε έπειτα από την επίτευξη των γκολ του, δείχνοντας σεβασμό απέναντι στις ομάδες των οποίων φόρεσε τη φανέλα τους. Κάτι που αναμένεται να κάνει και απόψε σε περίπτωση που βρει ξανά δίχτυα στο Όλντ Τράφορντ, αυτή τη φορά ως παίκτης της Γιούβε...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα