Ουζουνίδης για Μπάγερν: «Δεν φοβόμαστε, πρέπει να πιάσουμε κορυφαία απόδοση»!

Δημήτρης Βέργος
Ουζουνίδης για Μπάγερν: «Δεν φοβόμαστε, πρέπει να πιάσουμε κορυφαία απόδοση»!

bet365

Ετοιμη για να υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου είναι η ΑΕΚ όπως τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος έκανε λόγο για ματς-πρόκληση. «Συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη», είπε ο Βασίλης Μπάρκας.

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο την Μπάγερν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Ουζουνίδης παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ τους παίκτες εκπροσώπησε ο Μπάρκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης.

Για το πώς είναι να αντιμετωπίζεις μια μεγάλη ομάδα σε δύσκολη περίοδο: «Είναι μεγάλη ευχαρίστηση που μπήκαμε στον θεσμό και είναι λογικό να παίζουμε με τέτοιου επιπέδου ομάδες. Είναι και για τον κόσμο ευχαρίστηση να δει μια από τις κορυφαίες ομάδες. Η Μπάγερν δεν είναι και στην καλύτερή της περίοδο. Είναι φυσιολογικό, είχε σταθερότητα για χρόνια, έχουν μεγαλώσει κάποιοι παίκτες της. Είναι όμως ένα παιχνίδι που είναι πρόκληση για όλους και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε πάνω από το καλύτερό μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο αυριανό ματς».

Για το που πρέπει να εστιάσει η ΑΕΚ στην Μπάγερν: «Δεν μας φοβίζει κάτι. Δεν μπορείς να σταθείς στον Λεβαντόφσκι, τον Ρόμπεν ή άλλον παίκτη. Ο καθένας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πρέπει να τρέξουμε, να παίξουμε καλή άμυνα. Πρέπει να δώσουμε σημασία στην αμυντική οργάνωση και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Δεν μπορείς να πεις ότι εμείς θα ελέγχουμε τον ρυθμό. Πρέπει να είμαστε οργανωμένοι καθώς δεν πρέπει να αφήσουμε την Μπάγερν να φτάσει κοντά στην περιοχή μας. Όσο πιο ψηλά είναι στο γήπεδο τόσο καλύτερα για μας».

Για το αν πρέπει να περιμένουμε διαφορετική διάταξη: «Θα το δούμε. Δεν μπορούμε να μιλάμε για διαφοροποιήσεις τώρα. Όσοι αγωνιστούν πρέπει να δώσουν πάνω από το 100%. Πρέπει στο τέλος του αγώνα οι παίκτες μας να μην μπορούνε να περπατήσουν, τόσο τρέξιμο χρειάζεται. Ίσως γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά θα το δούμε αυτό».

Για την απουσία του Ριμπερί και αν διευκολύνει την ΑΕΚ: «Σίγουρα είναι απώλεια για την Μπάγερν. Είναι τεράστιος παίκτης που μπορεί να σου κάνει τη διαφορά. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν παίκτες μεγάλης κλάσης που έχουν σπουδαία πράγματα να κάνουν στο γήπεδο. Για μας είναι καλό που λείπει. Και με τον Αλάμπα είχαν καλή συνεργασία, γνωρίζονται καλά και βγάζουν αυτοματισμούς. Όποιος όμως και να παίξει, το σίγουρο είναι ότι θα είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Μπάγερν συνολικά. Έχουν κατακτήσει Champions League έχουν παίξει μεγάλα παιχνίδια και πρέπει να τους δυσκολέψουμε να βγάλουν αυτά που θέλουν μέσα στο γήπεδο. Η Μπάγερν έχει δείξει στα τελευταία ματς ότι μπορείς να την κερδίσεις. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση ότι αν πιάσουμε το τοπ απόδοσης, τότε μπορούμε να κάνουμε κάτι».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΚΑ

Για το αν υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης στα προηγούμενα ματς: «Δεν είναι κάτι που μπορείς να συζητήσεις. Υπάρχουν διαστήματα που μπορείς να χάσεις τη συγκέντρωση, αλλά σε αυτό το επίπεδο τα λάθη δεν τα συγχωρούν. Η Μπάγερν είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δεν θα συγχωρέσει λάθη και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ και για τον Νόιερ: «Με τα παιδιά το συζητάμε. Ξέρουμε ότι είναι μεγάλοι παίκτες, μπορούμε να δούμε και εμείς που είμαστε. Ο Νόιερ είναι ο κορυφαίος στον κόσμο, είναι το είδωλό μου και είμαι χαρούμενος που θα παίξω απέναντί του».

Για το αν έχει άγχος: «Δεν έχω άγχος γενικά, Εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτεσαι αυτό. Σκέφτομαι φυσικά ότι θα αντιμετωπίσω τέτοιους παίκτες, αλλά αυτούς τους αγώνες περιμένουμε όλοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα