Τι ετοιμάζει η COSMOTE TV για το ΑΕΚ - Μπάγερν

Τι ετοιμάζει η COSMOTE TV για το ΑΕΚ - Μπάγερν

Gazzetta team
Τι ετοιμάζει η COSMOTE TV για το ΑΕΚ - Μπάγερν

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του UEFA Champions League και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV (Τρίτη 23/10, 19.55, COSMOTE SPORT 2HD).

Σαμπνόρια – Σασσουόλο με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την Τρίτη 23/10, οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν πριν τη «σέντρα» στο ΟΑΚΑ, μέσα από την εκπομπή “UEFA Champions League Show” (18.30, COSMOTE SPORT 2HD), με τους Τάσο Κολλίντζα και Μιχάλη Τσόχο, όπου θα γίνει ζωντανή σύνδεση με το γήπεδο και τον Βασίλη Σαμπράκο, ο οποίος θα κάνει Live TV blogging, πριν και κατά τη διάρκεια του ματς. Επίσης σε ζωντανή σύνδεση από το ΟΑΚΑ, οι Αντρέα Παλομπαρίνι, Στέφανος Αβραμίδης, Πάνος Μάλαμας, Άλκης Τσαβδαράς, Πάρης Τσελεπίδης και Δημήτρης Ξαρλής, θα μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις πριν την έναρξη του αγώνα. Εκεί θα βρίσκεται και ο πρώην διεθνής, Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος θα μιλήσει για τις δύο ομάδες και θα κάνει τις προβλέψεις του.

Παράλληλα, μέσα από την εκπομπή οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν αποκλειστικές συνεντεύξεις του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ, Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος αποκάλυψε στην κάμερα τις σκέψεις του για την αναμέτρηση της ομάδας του με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, αλλά και των προπονητών των δύο ομάδων, Μαρίνου Ουζουνίδη, και Νίκο Κόβατς.

Στις 19.45, οι φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να συντονιστούν στο COSMOTE SPORT 1HD για να παρακολουθήσουν μέσα από την εκπομπή “Λεπτό προς Λεπτό” live συνδέσεις με τον Βασίλη Σαμπράκο να σχολιάζει το παιχνίδι της ΑΕΚ, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα στο ΟΑΚΑ θα ενημερωθούν και για το άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου, το Άγιαξ-Μπενφίκα που θα αρχίσει στις 22.00 (COSMOTE SPORT 3HD).

Με τη λήξη του αγώνα, θα ακολουθήσει Post Game από το ΟΑΚΑ με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ τα μεσάνυχτα το “UEFA Champions League Show” θα επιστρέψει στο COSMOTE SPORT 2HD, για την ψηφιακή ανάλυση των καθοριστικών φάσεων, τα καλύτερα στιγμιότυπα και τον απόηχο από τα Social Media.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, ξεχωρίζει το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους (22.00, COSMOTE SPORT 4HD). Η “μεγάλη κυρία” βρίσκεται στην κορυφή του 8ου ομίλου, με τη γηπεδούχο να ακολουθεί από απόσταση δυο βαθμών. Ενδιαφέρον έχει και η επίσκεψη της Μάντσεστερ Σίτι στο Ντόνετσκ, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λιόν (22.00, COSMOTE SPORT 8HD), όπως και το παιχνίδι της Ρόμα του Κώστα Μανωλά με την πρωτοπόρο του 7ου ομίλου, ΤΣΣΚΑ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα