Η UEFA θυμήθηκε την γκολάρα του Έκι (vid)

Η UEFA θυμήθηκε την γκολάρα του Έκι (vid)

Φώτης Καρακούσης
Η UEFA θυμήθηκε την γκολάρα του Έκι (vid)

bet365

Σαν σήμερα το 2004 ο Έκι Γκονζάλες πετύχαινε ένα αδιανόητο γκολ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Άρσεναλ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και η UEFA το θυμήθηκε.

Το ημερολόγιο έγραφε 20 Οκτωβρίου του 2004 και ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν την Άρσεναλ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μια Άρσεναλ που την προηγούμενη χρονιά είχε κατακτήσει αήττητη το πρωτάθλημα και είχε να χάσει για 49 συνεχόμενα παιχνίδια.

Οι Άγγλοι ούτε στην Λεωφόρο ηττήθηκαν με τους «πράσινους» να παίρνουν την ισοπαλία (2-2), σε ένα παιχνίδι που έμεινε στις μνήμες των φίλων του ποδοσφαίρου για το αδιανόητο γκολ του Έκι Γκονζάλες. Ο Αργεντίνος έξω από την περιοχή και πολύ πλάγια νίκησε τον Λέμαν κάνοντας το 1-1, με την UEFA να το θυμάται ακόμα και σήμερα και να το ανεβάζει και να το «χειροκροτεί»...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα