Θέμα χρόνου το sold out στο ΑΕΚ-Μπάγερν!

Θέμα χρόνου το sold out στο ΑΕΚ-Μπάγερν!

Gazzetta team
Θέμα χρόνου το sold out στο ΑΕΚ-Μπάγερν!

bet365

Περισσότεροι από 45.000 έχουν ήδη κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ για το μεγάλο ματς της Ενωσης με τους Βαυαρούς την προσεχή Τρίτη.

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι θα γίνει πανικός με τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Μπάγερν και η επιβεβαίωση έρχεται καθημερινά. Μέχρι να πουληθεί και το τελευταίο δηλαδή, ενδεχόμενο που δεν είναι καθόλου μακρινό πλέον αφού η διάθεση συνεχίζεται με εξαιρετικό ρυθμό. Για να μιλήσουμε με αριθμούς, έχουν ήδη διατεθεί 32.000 εισιτήρια, πράγμα που σημαίνει ότι μαζί με τα διαρκείας της ΑΕΚ πάμε στις 46.000 και η ΠΑΕ ανοίγει και τις θύρες 32 και 34 (20 ευρώ η 32, 15 η 34) για να εξυπηρετήσει τον κόσμο.

ΠΑΕ ΑΕΚ: Δεν ψάχνουμε αριστερό μπακ
Στο μεταξύ, η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΕΚ να ψάχνει αριστερό μπακ για τον Ιανουάριο. Από την Ενωση διευκρινίζουν ότι «δεν υπάρχει θέμα αριστερού μπακ για τον Ιανουάριο», πράγμα που σημαίνει ότι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο οι στόχοι θα είναι σε άλλες θέσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα