Κιτρινόμαυρος... πανικός στα εκδοτήρια για Μπάγερν και φουλ για sold out! (pics)

Gazzetta team
Κιτρινόμαυρος... πανικός στα εκδοτήρια για Μπάγερν και φουλ για sold out! (pics)

bet365

Οι φίλοι της ΑΕΚ προμηθεύονται πλέον εισιτήρια για τον μεγάλο αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου και από τα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ Ειρήνη, με τις ουρές να είναι τεράστιες και το ΟΑΚΑ να αναμένεται κατάμεστο το βράδυ της Τρίτης.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ολοταχώς για sold out πάνε οι φίλοι της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τρίτη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μέχρι χθες η ηλεκτρονική προπώληση είχε ξεπεράσει τα 25.000 εισιτήρια, με τη ζήτηση να παραμένει πολύ αυξημένη.

Από το πρωί της Τετάρτης άνοιξαν και τα εκδοτήρια στον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη, όπου οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μπορούν επίσης να προμηθεύονται ένα «μαγικό χαρτάκι» για το ματς με την Μπάγερν. Οι ουρές που σχηματίστηκαν από τους φίλους της Ένωσης στα εκδοτήρια ήταν τεράστιες και όλα να δείχνουν ότι το ματς θα γίνει sold out!

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, και με την προπώληση να συνεχίζεται σε υψηλούς ρυθμούς, υπολογίζεται ότι μέχρι το βράδυ ο αριθμός θα έχει ξεπεράσει τα 30.000 εισιτήρια, χωρίς φυσικά τα διαρκείας. Ήδη από τις θύρες 3-13 η ΑΕΚ απελευθέρωσε ορισμένες χαμηλές σειρές από αυτές που κρατούσε κλειστές προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να βρουν και εκεί διαθέσιμες θέσεις. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι στη θύρα 31 οι 430 θέσεις που άνοιξαν για το εκδοτήριο εξαφανίστηκαν... εν ριπή οφθαλμού!

Οι ρυθμοί της προπώλησης... τρέχουν και είναι υψηλότεροι ακόμα και από το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό όταν η ΑΕΚ βρισκόταν στη Β' Εθνική. Πλέον στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο περιμένουν πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση καθώς βρισκόμαστε ακόμα αρκετές μέρες πριν το παιχνίδι. Οι επόμενες θύρες που αναμένεται να ανοίξουν, χωρίς να μπορεί αυτό να προσδιοριστεί χρονικά μέχρι στιγμής, είναι οι 32-34, με τις ενδείξεις να... φωνάζουν για sold out!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα