Ο Γκουαρδιόλα δεν βάζει τη Σίτι στα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League

Gazzetta team
Ο Γκουαρδιόλα δεν βάζει τη Σίτι στα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League

bet365

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα σε συνέντευξή του έδωσε τις εκτιμήσεις του για τα φαβορί του Champions League, χωρίς όμως να συμπεριλάβει την ομάδα του μέσα στις επιλογές.

Ισπανία – Αγγλία με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μπορεί στη Μάντσεστερ Σίτι να επιθυμούν εδώ και χρόνια την κατάκτηση του Champions League, κάτι που αποτελεί στόχο για τη φετινή σεζόν, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θεωρεί την ομάδα του ανάμεσα στα φαβορί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Γκουαρδιόλα κλήθηκε να εκφράσει τη γνώμη του σχετικά με τις ομάδες που έχουν το προβάδισμα για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου τη φετινή σεζόν.

Ο Πεπ δεν συμπεριέλαβε τη Σίτι, τονίζοντας πως οι τρεις μεγάλοι της Ισπανίας μαζί με τη Γιουβέντους είναι τα φαβορί για την κούπα.

«Δεν ξέρω αν εμείς είμαστε έτοιμοι για την κατάκτηση του Champions League. Υπάρχουν πιο καθαρά φαβορί για τον τίτλο, όπως η Ρεάλ, η Μπάρτσα, η Γιουβέντους ή η Ατλέτικο Μαδρίτης», υπογράμμισε ο Γκουαρδιόλα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα