Τσέκαρε Βλαχοδήμο ο Γιόακιμ Λεβ!

Τσέκαρε Βλαχοδήμο ο Γιόακιμ Λεβ!

bet365

Συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ βρέθηκε στην Αθήνα παρακολουθώντας δια ζώσης τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στο ματς της ΑΕΚ με την Μπενφίκα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ και σούπερ αποδόσεις στην Bubdesliga από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το όνομα του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην ατζέντα του Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος φροντίζει να ενημερώνεται για την αγωνιστική πρόοδο του 24χρονου γκολκίπερ.

Ο 58χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός έστειλε συνεργάτη του στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει εν δράσει τον πορτιέρο της Μπενφίκα.

Ο Βλαχοδήμος μπορεί να μην έχει κληθεί ποτέ από τον Μίκαελ Σκίμπε, ωστόσο το θέμα παραμένει ανοικτό και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Ο ομογενής «πορτιέρο» έχει εκφράσει την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας, ωστόσο όπως έχει τονίσει, για την ώρα παραμένει διεθνής με την Γερμανία έχοντας αγωνιστεί στις μικρότερες εθνικές ομάδες των «πάντσερ».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βλαχοδήμος έχει μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα της Μπενφίκα έχοντας καταγράψει έξι φετινές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας και ισάριθμες στο Champions League.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα