Άριστα στην ΑΕΚ από την UEFA!

Άριστα στην ΑΕΚ από την UEFA!

Δημήτρης Βέργος
Άριστα στην ΑΕΚ από την UEFA!

bet365

Η UEFA κατά τη διάρκεια του briefing μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπενφίκα έδωσε τα συγχαρητήρια της στην Ένωση για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης χωρίς να γίνει η παραμικρή παρατήρηση.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η διεξαγωγή της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Μπενφίκα σύμφωνα με την UEFA, η οποία μετά το τέλος του ματς έδωσε τα συγχαρητήριά της στους ανθρώπους της Ένωσης.

Σε κάθε τομέα που αφορούσε τον χθεσινό αγώνα σχετικά με τα θέματα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ, τις υπηρεσίες του Τύπου, τις συνθήκες στη νέα αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ΟΑΚΑ, η UEFA έβαλε άριστα στην ΑΕΚ.

Αυτή η ικανοποίηση εκφράστηκε και από τον επικεφαλής των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA, Μίκαελ Χέσελσβερτ, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ, μένοντας εντυπωσιασμένος από την ποιότητα όλων των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων, όπως ανέφερε ο ίδιος στους ανθρώπους της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Η ΑΕΚ με την επιστροφή της έπειτα από 12 χρόνια στους ομίλους του Champions League είχε απόλυτη επιτυχία στην οργάνωση ενός αγώνα τέτοιου επιπέδου, διορθώνοντας παράλληλα όλα όσα της είχαν επισημανθεί από την UEFA τόσο κατά την περσινή σεζόν στα παιχνίδια του Europa League όσο και στα πλέι οφ του Champions League με τη Βίντι τον Αύγουστο.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο φυσικά υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση γι' αυτό με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να περιμένουν και την επίσημη έκθεση των διοργανωτών, η οποία αναμένεται να είναι η καλύτερη από όλες τις άλλες στο παρελθόν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα