Σιμόες: «Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση και δεν καταλάβαμε πως δεχθήκαμε τα γκολ»

Gazzetta team
Σιμόες: «Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση και δεν καταλάβαμε πως δεχθήκαμε τα γκολ»

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες με δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο στάθηκε στο κακό ξεκίνημα της ΑΕΚ στο χθεσινό ματς με την Μπενφίκα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Νάπολι – Λίβερπουλ και σούπερ αποδόσεις στο Champions League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Πορτογάλος άσος μιλώντας στους συμπατριώτες του μετά την ήττα με 2-3 από την Μπενφίκα ανέφερε ότι η ΑΕΚ βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να κυνηγάει με την πορτογαλική ομάδα στο σκορ με 0-2, πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι.

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην Μπενφίκα γιατί κέρδισε και είναι ξανά μέσα στη μάχη του ομίλου. Μπήκαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι, δεχθήκαμε δύο γκολ και δεν καταλάβαμε πως. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Συγχαρητήρια στην Μπενφίκα. Τα δώσαμε όλα, αλλά χάσαμε. Η Μπενφίκα το πίστεψε και βρήκε το γκολ. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το ντέρμπι που έρχεται στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο Σιμόες, ο οποίος πρόσθεσε για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου που ακολουθεί για την ΑΕΚ στον όμιλο: «Το παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα