«Νέο ναυάγιο της Ρεάλ, λείπουν ο Ρονάλντο και τα γκολ» (pics)

«Νέο ναυάγιο της Ρεάλ, λείπουν ο Ρονάλντο και τα γκολ» (pics)

Gazzetta team
«Νέο ναυάγιο της Ρεάλ, λείπουν ο Ρονάλντο και τα γκολ» (pics)

bet365

Ο ισπανικός Τύπος κριτικάρει τη Ρεάλ για την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, μένοντας μάλιστα για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς να βρει γκολ.

Νάπολι – Λίβερπουλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τα ρεπορτάζ από το μαδριλένικο στρατόπεδο τις τελευταίες μέρες έκαναν λόγο για το πόσο πολύ φαίνεται η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από την επίθεση της Ρεάλ, η οποία χωρίς τον Πορτογάλο άσο πλέον δυσκολεύεται να βρει δίχτυα.

Η Ρεάλ που είχε τρία δοκάρια στη Μόσχα έχασε με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ και πλέον μετράει τρία συνεχόμενα ματς σε ισπανικό πρωτάθλημα και Champions League χωρίς να σκοράρει ούτε ένα γκολ!

Ο ισπανικός Τύπος στέκεται στην προβληματική εικόνα που παρουσιάζει η Ρεάλ στη γραμμή κρούσης, μιλώντας για «ναυάγιο», ενώ... επίθεση στη Ρεάλ φυσικά ασκεί και ο καταλανικός Τύπος.

«Νέο ναυάγιο της Ρεάλ του Λοπετέγκι, πέντε ώρες και 19 λεπτά χωρίς να σκοράρει ένα γκολ», γράφει η Marca.

«Ένα δώρο και τρία δοκάρια», αναφέρει η AS, η οποία προσθέτει: «Από το 2007 η Ρεάλ μένει για τρία συνεχόμενα ματς χωρίς γκολ».

«Υπό του μηδενός», γράφει η καταλανική Mundo Deportivo, η οποία επίσης στέκεται στο γεγονός ότι μετά από 12 χρόνια η Ρεάλ μένει για τρία σερί παιχνίδια χωρίς να σκοράρει.

Η επίσης καταλανικής Sport γράφει ότι οι παίκτες της Ρεάλ «αποκαλύφθηκαν» μένοντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς να βρουν δίχτυα, κάτι που δείχνει ότι η απουσία του Ρονάλντο κοστίζει στους Μαδριλένους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα