«Τεράστιος Βλαχοδήμος και εξορκιστής Σεμέντο έσπασαν την κατάρα» (pics)

Gazzetta team
«Τεράστιος Βλαχοδήμος και εξορκιστής Σεμέντο έσπασαν την κατάρα» (pics)

bet365

Το εγκώμιο των Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Άλφα Σεμέντο που έδωσαν τη νίκη στην Μπενφίκα επί της ΑΕΚ πλέκει στα πρωτοσέλιδα ο πορτογαλικός αθλητικός Τύπος.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τότεναμ – Μπαρτσελόνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η πολύ μεγάλη εμφάνιση του Έλληνα τερματοφύλακα και το γκολ του Άλφα Σεμέντο οδήγησαν την ΑΕΚ στο διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ και ο πορτογαλικός Τύπος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους δύο πρωταγωνιστές των «Αετών».

Η A Bola κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα του Σεμέντο γράφοντας «χωρίς φόβο» και προσθέτει το «τεράστιος» για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που έσωσε την Μπενφίκα σε διάφορες περιπτώσεις.

«Άλφα, την κατάλληλη στιγμή», αναφέρει η Record για τον παίκτη που έδωσε τη νίκη στην Μπενφίκα με την ενέργειά του και το τρίτο γκολ που σημείωσε.

Όσον αφορά την O'Jogo, αναφέρεται στην κατάρα που έσπασε η Μπενφίκα, πανηγυρίζοντας το πολυπόθητο τρίποντο στο Champions League χαρακτηρίζοντας τον Σεμέντο «εξορκιστή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα