Κλωναρίδης: «Αντιλαμβάνομαι το λάθος μου αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Κλωναρίδης: «Αντιλαμβάνομαι το λάθος μου αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

bet365

Αφού αρχικά παραδέχτηκε το λάθος του, στην συνέχεια ο Βίκτωρας Κλωναρίδης τόνισε πως η ΑΕΚ άξιζε κάτι παραπάνω από την ήττα με 3-2 από την Μπενφίκα.

Νάπολι – Λίβερπουλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο επιθετικός της Ένωσης μπορεί να πέτυχε και τα 2 γκολ της ομάδας του στον αγώνα με τη Μπενφίκα, ωστόσο αποδείχθηκε μοιραίος με την τεράστια ευκαιρία που έχασε. Ο ίδιος με μήνυμά του στο instagram ευχαρίστησε εκτός των άλλων τον κόσμο της ΑΕΚ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ για την εκπληκτική συμπαράστασή σας απόψε. Ήταν μια υπέροχη ομαδική προσπάθεια, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε αυτό που μας άξιζε. Επίσης, αντιλαμβάνομαι το λάθος μου, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και μόνο από αυτό μαθαίνω. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι. Ο Θεός να σας ευλογεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα