Κλωναρίδης: «Δεν έκανα τη σωστή επιλογή, ήθελα το χατ τρικ»

Gazzetta team
Κλωναρίδης: «Δεν έκανα τη σωστή επιλογή, ήθελα το χατ τρικ»

bet365

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης αναφέρθηκε στη φάση που δεν πάσαρε στον Γιακουμάκη, καθώς και στην αντίδραση της ΑΕΚ μετά το 0-2 της Μπενφίκα.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τότεναμ – Μπαρτσελόνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια και την επιστροφή της στο παιχνίδι, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τη Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ (2-3).

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο σκόρερ της Ένωσης και «μοιραίος» για τη φάση του 73', Βίκτωρας Κλωναρίδης, παραδέχθηκε πως δεν έπραξε σωστά μην πασάροντας στον Γιακουμάκη, ενώ χαρακτήρισε την ΑΕΚ «μεγάλη ομάδα» για την αντίδρασή της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός της ΑΕΚ στην CosmoteTV:

«Είχαμε άγχος, δεν ξεκινήσαμε καλά, μετά τα πρώτα 10’ και τα δυο γκολ πιστέψαμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι. Σε τόσο υψηλό επίπεδο, όταν κάνεις λάθη, τα πληρώνεις. Δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα κι ανήκουμε σε αυτή τη διοργάνωση, όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας μπορούμε να παίξουμε. Η αλήθεια είναι πως ένας επιθετικός αποκτά αυτοπεποίθηση όταν σκοράρει. Ήθελα να σκοράρω και τρίτο γκολ και δεν πήρα τη σωστή απόφαση σε εκείνο το σημείο. Ό,τι έγινε έγινε, πρέπει να προχωρήσουμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα