Μαν. Γιουνάιτεντ - Βαλένθια 0-0

Gazzetta team
Μαν. Γιουνάιτεντ - Βαλένθια 0-0

bet365

Η Γιουνάιτεντ είναι σε κρίση και το Champions League δεν αποδείχθηκε... φάρμακο. Ισόπαλη χωρίς τέρματα στο Ολντ Τράφορντ με τη Βαλένθια η ομάδα του Μουρίνιο.

Δεν μπορεί ούτε εκτός συνόρων η Γιουνάιτεντ και η κρίση στο Ολντ Τράφορντ ολοένα και μεγαλώνει. Θετική εμφάνιση για την ομάδα του Μουρίνιο, αλλά χωρίς γκολ δεν έχει... πάρτι και η Βαλένθια με το 0-0 στο Μάντσεστερ μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης! Οι «Κόκκινοι» ήταν καλύτεροι από τους Ισπανούς, είχαν δοκάρι με τον Ράσφορντ, αλλά ως εκεί... Η μοναδική ομάδα στο Champions League με τρεις σερί ισοπαλίες στo Oλντ Τράφορντ η Βαλένθια.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε τους Ισπανούς, πήρε τον έλεγχο, ωστόσο «κόλλαγε» στην τελική προσπάθεια. Σάντσες και Ράσφορντ ήταν ορεξάτοι, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Βαλένθια τα πήγε καλά ανασταλτικά κι εκτός από μια καλή ευκαιρία του Ράσφορντ δεν αντιμέτωπισε άλλο πρόβλημα στο α' μέρος. Οι Ισπανοί όποτε έβρισκα χώρους έβαζαν δύσκολα και σε μια από τις επισκέψεις τους ο Γκουέντες έχασε καλή ευκαιρία να σκοράρει. Η εικόνα της Μάντσεστερ στην επανάληψη ήταν πολύ καλή, πίεσε αρκετά, αλλά ο Νέτο σταμάτησε δυο φορές τον Λουκάκου. Η Βαλένθια απάντησε και στο 66ο λεπτό ο Μπατσουαγί βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά... κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ! Οι «Κόκκινοι» τα έδωσαν όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο και στο 85'... αγκάλιασαν το γκολ, αλλά το φάουλ του Ράσφορντ τράνταξε το δοκάρι του Νέτο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Zoσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλέντσια, Σμόλινγκ, Μπαϊγί, Σο, Φελαϊνί, Μάτιτς, Πογκμπά, Ράσφορντ, Λουκάκου, Αλέξις (75’ Μαρσιάλ)

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Πιτσίνι, Γκαράι, Γκαμπριέλ, Γκαγιά, Κοκλέν (78' Σολέρ), Παρέχο, Κοντογκμπιά, Γκέδες (82 Τσερίσεφ), Ροντρίγο, Μπατσουαγί (73΄ Γκαμεϊρό)

Βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
1. Γιουβέντους 6 5-0
2. Μαν. Γιουνάιτεντ 4 3-0
3. Βαλένθια 1 0-2
4. Γιουνγκ Μπόις 0 0-6

Επόμενη αγωνιστική (23/10)
Γιούνγκ Μπόις - Βαλένθια
Μαν. Γιουνάιτεντ - Γιουβέντους

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα