Γιουβέντους - Γιουνγκ Μπόις 3-0

Gazzetta team
Γιουβέντους - Γιουνγκ Μπόις 3-0

bet365

Ο Ντιμπάλα ντύθηκε Ρονάλντο και με το πρώτο χατ-τρικ του στο Champions League χάρισε στην Γιουβέντους άνετη νίκη κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις (3-0) και το 2x2 στον όμιλο.

Από μόνο του το γεγονός ότι αντιμετώπισε αντίπαλο από την Ελβετία ήταν θετικό για την Μεγάλη Κυρία καθώς τις δύο φορές που το έκανε [Γκρασχόπερς 1985, Βασιλεία 2003] έπαιξε στον τελικό του CL. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι διατήρησε το απόλυτο νικών σε όλες τις διοργανώσεις στη σεζόν κάνοντας το 2x2 στην κορυφαία διοργάνωση με τον Πάουλο Ντιμπάλα να καλύπτει το κενό του Κριστιάνο Ρονάλντο, να σκοράρει τρεις φορές και να έχει δοκάρι. Λίγα πράγματα και δύο ήττες πλέον για την Γιουνγκ Μπόις. Ο La Joya έγινε ο δεύτερος παίκτης που κάνει χατ-τρικ στη φετινή διοργάνωση [Μέσι] και 3ος στην ιστορία της Γιουβέντους [Ιντζάγκι, Ντελ Πιέρο, Βιδάλ].

Μόλις στο 5' ο Μπονούτσι έβγαλε μπαλιά-όνειρο 40 μέτρων για τον Ντιμπάλα ο οποίος στην κίνηση έκανε το διαγώνιο πλασέ με το αριστερό και άνοιξε το σκορ. Ο Αργεντινός είναι στον... δρόμο για να βρει τη φόρμα του και είχε κέφια. Στο 20' από το γύρισμα του Μπερναρντέσκι σούταρε πάνω στον Φον Μπάλμοος αλλά στο 33' έφτασε στην doppietta. Ο La Joya ξεκίνησε την κόντρα και έστρωσε στον Ματουιντί, εκείνος έκανε το σουτ εκτός περιοχής και αφού ο keeper των φιλοξενούμενων απέκρουσε, πλάσαρε σωστά στην απέναντι γωνία για το 2-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Η παρουσία του Ντιμπάλα ήταν... δυναμική και στο ξεκίνημα της επανάληψης, καθώς στο 49' με πλασέ με το δεξί μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και λίγα δευτερόλεπτα μετά δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα από πίσω και έπρεπε να πάρει πέναλτι το οποίο όμως δεν δόθηκε. Παρά το γεγονός αυτό ο Αργεντινός κυνήγησε το χατ-τρικ και το πέτυχε στο 69' όταν ύστερα από ομαδική προσπάθεια ο Κουαδράδο βγήκε από δεξιά και του έδωσε την μπάλα σε κενό τέρμα για το 3-0 το οποίο έμεινε ως το τελικό.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Μπενάτια, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Αλεξ Σάντρο, Κουαδράδο, Πιάνιτς (70' Κεντίρα), Ματουιντί (46' Τσαν), Μπερναρντέσκι, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (78' Κιν).

Γιουνγκ Μπόις (Χεράρδο Σεοάνε): Φον Μπάλμοος, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Καμαρά, Σουλεϊμάνι (Ν' Γκαμαλέου), Σικ, Σανόγκο (46' Λόπερ), Μπερτόνε, Σόου, Φασνάχτ (71' Ασαλέ), Οαρό.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα