Χόφενχαϊμ - Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Gazzetta team
Χόφενχαϊμ - Μάντσεστερ Σίτι 1-2

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις ύστερα από 44 δευτερόλεπτα, αλλά έκανε την ανατροπή και με γκολ του Ντ. Σίλβα στο 87' επιβλήθηκε με 2-1 της Χόφενχαϊμ.

Η Χόφενχαϊμ έβαλε δύσκολα στην Μάντσεστερ Σίτι, άνοιξε το σκορ μόλις 44 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, όμως οι πολίτες βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν και απέδρασαν με νίκη 2-1 από το Ζίνσχαϊμ χάρη στο γκολ του Νταβίντ Σίλβα στο 87’ για το πρώτο τρίποντο στο φετινό Champions League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που ευτύχισαν να προηγηθούν με την πρώτη τους ευκαιρία μόλις 44 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, με τον Μπελφοντίλ να πλασάρει εύστοχα και να κάνει το 1-0! Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, με τον Αγουέρο να κάνει το 1-1 στο 8’ ύστερα από ασίστ του Σανέ. Η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Γκουαρδιόλα να κάνουν το παιχνίδι τους, να έχουν την κατοχή και να πλησιάζουν στο γκολ με τους Στέρλινγκ (16’), Αγουέρο (33’, 35’), αλλά τους γηπεδούχους να αντιστέκονται σθεναρά και να παίζουν με πάθος.

Η εικόνα δεν άλλαξε πολύ στην επανάληψη, με τους παίκτες του Νάγκελζμαν να παίζουν άμυνα, να μην βρίσκουν πολλούς χώρους στην κόντρα, αλλά να απειλούν με τον Κράμαριτς στο 59’. Η Σίτι είχε ξανά την κατοχή, δυσκολεύτηκε να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα και για να το κάνει χρειάστηκε ένα λάθος του Πος στο 87’, με τον Σίλβα να κλέβει την μπάλα και να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 1-2!

Χόφενχαϊμ (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Μπάουμαν, Καντεράμπεκ, Χόογκμα, Ακπογκούμα, Μπρένετ, Πος, Γκρίλιτς (82’ Μπίτενκουρτ), Ντεμιρμπάι (89’ Χακ), Ζοέλιντον, Μπελφοντίλ, Σαλάι (64’ Κράμαριτς)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Λαπόρτ, Οταμέντι (64’ Στόουνς), Κομπανί, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Γκουντογάν (68’ Μπερνάρντο Σίλβα), Ντ. Σίλβα, Σανέ, Στέρλινγκ (75’ Μαχρέζ), Αγουέρο

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα