Τα γερόντια της Πλζεν και το "ροντέο"

Book-nomikarios Book-nomikarios
Τα γερόντια της Πλζεν και το "ροντέο"

bet365

O Βook-nomikarios ποντάρει στο τσάμπιονς λιγκ στην... αδυναμία της Πλζεν να τρέξει σε φουλ ρυθμό για 90' λεπτά και στην επιθετικά διάθεση των Μπάγερν και Άγιαξ!
H Ρόμα δείχνει ν' ανεβαίνει με τις 2 κολλητές νίκες επί των Φροζινόνε και Λάτσιο και τώρα θέλει πάση θυσία το τρίποντο στο τσάμπιονς λιγκ, καθώς η Ρεάλ έχει κλειδώσει την 1η θέση και ΤΣΣΚΑ και Πλζεν δεν είναι αμελητέες ποσότητες. Η Πλζεν του κόουτς Βρμπα είναι μια καλή αλλά γερασμένη ομάδα. Οι βασικότατοι Kozáčik, Limberský, Hubník, Petržela είναι 34+, ενώ οι εξίσου βασικοί Kovařík, Hořava, Řezníček, Řezník, Procházka, Zeman είναι 29+ ! Πιτσιρίκια δεν τα λες πάντως. Η Ρόμα παίζει αρκετά γρήγορο ποδόσφαιρο, έχει βάθος στον πάγκο της ο κόουτς Di Francesco για ροτέσιον, θα κοιτάξει να τρέξει, να πιέσει, να πάει το ματς στα 10+ χιλιόμετρα και να το καθαρίσει ! Απόντες για τη Ρόμα ο βετεράνος βασικός χαφ Ντε Ρόσι (7/0) και ο βιρτουόζος χαφ Παστόρε (6/2), ενώ λείπει καιρό ο εξτρέμ Περότι (1/0). Λογικά θα πάει με Τζέκο πλαισιωμένο από Κλάιφερ και Ουντέρ, έχοντας Κριστάντε - Νζοζί - Πελεγκρίνο στα χαφ ακριβώς για να τρέξει τα γηρατειά της Πλζεν.
Η Μπάγερν γκέλαρε με Άουγκσμπουργκ και Χέρτα πραγματοποιόντας κακές εμφανίσεις στο σύνολό τους και με πολλά λάθη ακόμα και από τον πορτιέρε Νόιερ. Χρειάζεται ένα ξέσπασμα για να πάρει τα πάνω της. Ο Άγιαξ είναι όπως και η Μπάγερν μια φύση επιθετική ομάδα, ακόμα και τα πλάγια μπακ της το μυαλό το έχουν στο γκολ και όχι στα μετόπισθεν, οπότε αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές τελικές προσπάθειες και το over 2.5 goals στο 1.36 να προσφέρεται "δίκαια" τόσο.
ΜΟΝΟ
UEFA CHAMPIONS LEAGUE : ΡΟΜΑ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ -> ΡΟΜΑ -1.5 ΓΚΟΛ (2.00)
ΔΥΑΔΑ
UEFA CHAMPIONS LEAGUE : ΡΟΜΑ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ -> 1 (1.33)
UEFA CHAMPIONS LEAGUE : ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. - ΑΓΙΑΞ -> OVER 2.5 GOALS (1.36)
ΥΓ. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr ! ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ [email protected] H' ΣΤΟ [email protected] ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΤΗΣΙΑΣ PLATINUM ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).