Ώρα... αφύπνισης για Σίτι, επανέναρξη για Ρόμα

Κώστας Ζάλιαρης
Ώρα... αφύπνισης για Σίτι, επανέναρξη για Ρόμα

bet365

Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League περιλαμβάνει την προσπάθεια της Σίτι μετά την ήττα – σοκ από τη Λιόν να κάνει νέα... εκκίνηση στη διοργάνωση, στην έδρα της Χόφενχαϊμ, ενώ, το πρώτο της «τρίποντο» μετά την κακή εμφάνιση στη Μαδρίτη ψάχνει η Ρόμα απέναντι στην Πλζεν.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η ΑΕΚ φυσικά φιλοξενεί τη Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ για τον 5ο όμιλο μετά το... μπλακ-άουτ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Άγιαξ, από τον οποίο ήρθε ήττα με σκορ 3-0.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα κοντράρεται με τη Χόφενχαϊμ του εκπληκτικού, Νάγκελσμαν, ο οποίος στην πρεμιέρα κατάφερε να πάρει βαθμό από το Ντόνετστκ (2-2 με τη Σαχτάρ), ενώ η Ρόμα υποδέχεται την Πλζεν μετά το 3-0 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Δίχως Κριστιάνο η Γιουβέντους απέναντι στη Γιούνγκ Μπόις, ενώ για τον ίδιο όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Βαλένθια.

Η Μπάγερν Μονάχου της... επαγγελματικής νίκης στην έδρα της Μπενφίκα πριν από δυο εβδομάδες, θέλει να κάνει το 2x2 απέναντι στον Άγιαξ, ξεπερνώντας και την ήττα στο πρωτάθλημα από τη Χέρτα Βερολίνου.

Στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ φιλοξενείται η Ρεάλ, Λιόν – Σαχτάρ στο «Groupama Stadium».

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Χόφενχαϊμ – Μάντσεστερ Σίτι (19:55, CosmoteSport3 HD)

Γιουβέντους – Γιούνγκ Μπόις (19:55, CosmoteSport4 HD)

Μπάγερν Μονάχου – Άγιαξ (22:00, CosmoteSport3 HD)

Ρόμα – Βικτόρια Πλζεν (22:00, CosmoteSport 6 HD)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, CosmoteSport 5 HD)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βαλένθια (22:00, CosmoteSport 5 HD)

ΑΕΚ – Μπενφίκα (22:00, CosmoteSport 2 HD)

Λιόν – Σαχτάρ Ντόνετσκ (22:00, CosmoteSport 9 HD)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα