Πάει για... καμίνι το ΟΑΚΑ με Μπενφίκα!

Δημήτρης Βέργος
Πάει για... καμίνι το ΟΑΚΑ με Μπενφίκα!

bet365

Τεράστια ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με την Μπενφίκα, με 2.000 κομμάτια να φεύγουν μόλις στην πρώτη ώρα της ηλεκτρονικής προπώλησής τους.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Χθες οι φίλοι της ΑΕΚ... εξαφάνισαν μέσα σε περίπου 90 λεπτά τα εισιτήρια για το Μόναχο για το ματς με την Μπάγερν, δείχνοντας ότι μετά το Άμστερνταμ ετοιμάζουν δυναμική παρουσία και στη βαυαρική πόλη.

Ωστόσο, το ευρωπαϊκό ματς που ακολουθεί είναι αυτό την ερχόμενη Τρίτη με την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται να είναι... καμίνι, αν κρίνει κάποιος από τη ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια αμέσως μετά την κυκλοφορία τους.

Σήμερα η ΑΕΚ έβγαλε τα εισιτήρια του αγώνα με τους «Αετούς» στη διάθεση των φίλων της ομάδας, οι οποίοι μέσα στην πρώτη ώρα της ηλεκτρονικής προπώλησής τους αγόρασαν 2.000 κομμάτια!

Η ζήτηση για τον εντός έδρας αγώνα με την Μπενφίκα από τους φίλους της ΑΕΚ θυμίζει τον... χαμό που έγινε χθες για το ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο, τη στιγμή που στη διάθεση των φίλων της Ένωσης βρίσκονται επίσης και τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την άλλη Κυριακή.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα