Κάριους: «Δεν το έβαλα στα πόδια για τα λάθη στον τελικό»

Gazzetta team
Κάριους: «Δεν το έβαλα στα πόδια για τα λάθη στον τελικό»

bet365

Ο Λόρις Κάριους εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να φύγει από τη Λίβερπουλ, διευκρινίζοντας ότι δεν είχε να κάνει με τα λάθη του στον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λα Κορούνια – Γρανάδα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και ive alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο τερματοφύλακας της Μπεσίκτας μιλώντας στη γερμανική Bild υποστήριξε πως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν τον έστησε στον τοίχο για τα λάθη του στον τελικό με τη Ρεάλ, εξηγώντας τι τον έκανε να πάρει την απόφαση για να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ.

«Είμαι σε ηλικία που χρειάζεται να παίζω βασικός. Μετά την έλευση του Άλισον Μπέκερ, αποφάσισα να φύγω και να πάω στην Μπεσίκτας. Η πίεση ήταν τέτοια από τον κόσμο και τα ΜΜΕ που έκανε την Λίβερπουλ να αντιδράσει. Αυτό δεν ήταν καλό για τη θέση μου, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Κλοπ. Στην πραγματικότητα έχουμε μια υπέροχη σχέση, ποτέ δεν με κατηγόρησε. Κανείς δεν μου είπε να φύγω από την Λίβερπουλ και εγώ δεν το έβαλα στα πόδια», υπογράμμισε ο Κάριους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα