«Ο Ρονάλντο θεωρεί ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της UEFA»

«Ο Ρονάλντο θεωρεί ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της UEFA»

Gazzetta team
«Ο Ρονάλντο θεωρεί ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της UEFA»

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί ότι η UEFA τον έχει βάλει στο... μάτι έπειτα από την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο παιχνίδι με τη Βαλένθια.

Η αποβολή του Ρονάλντο στο Μεστάγια στο παιχνίδι με τη Βαλένθια θεωρήθηκε από πολλούς άδικη. Ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι αποβλήθηκε, άδικα κατά τον ίδιο, ξεσπώντας μάλιστα και σε κλάματα.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, ο CR7 θεωρεί πως μετά από αυτήν την απόφαση η UEFA τον έχει βάλει στο στόχαστρο και ότι η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ο Ρονάλντο πιστεύει, σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, πως με αυτόν τον τρόπο η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέλησε να τον τιμωρήσει για το γεγονός ότι δεν έδωσε το «παρών» στα βραβεία κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Champions League, επειδή δεν βρισκόταν ανάμεσα στους νικητές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα