Ρούι Βιτόρια: «Μονόδρομος το καλό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Ρούι Βιτόρια: «Μονόδρομος το καλό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ»

bet365

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ρούι Βιτόρια θέλει να ξεχάσει γρήγορα την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου και εξέφρασε τη σημασία του αποτελέσματος στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.

Ολυμπιακός - Μπέτις με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με δηλώσεις του μετά το εντός έδρας 0-2 και την ήττα από την Μπάγερν, ο τεχνικός της Μπενφίκα αναγνώρισε την ανωτερότητα των Βαυαρών, επισημαίνοντας ότι στην Αθήνα η Μπενφίκα επιβάλλεται να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα για τη συνέχεια του ομίλου.

«Είναι αυτονόητο πως θέλαμε να νικήσουμε, αλλά αντιμετωπίσαμε την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Μία ομάδα που συνηθίζει να πηγαίνει μακρυά στο Champions League. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες, πρέπει να είσαι αποτελεσματικός. Ηταν καταπληκτικοί και αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους. Δεν έχουμε να πούμε απολύτως τίποτε για την νίκη τους. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα στην επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕΚ», ανέφερε ο προπονητής των «Αετών».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα