Γκρίνια Μουρίνιο για τον τεχνητό χλοοτάπητα του γηπέδου της Γιουνγκ Μπόις

Gazzetta team
Γκρίνια Μουρίνιο για τον τεχνητό χλοοτάπητα του γηπέδου της Γιουνγκ Μπόις

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναρωτήθηκε πως η UEFA επιτρέπει στη Γιουνγκ Μπόις να αγωνίζεται σε τεχνητό χλοοτάπητα σε ματς επιπέδου Champions League.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ολυμπιακός - Μπέτις, αν ο Χριστοδουλόπουλος σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η νίκη επί της Γιουνγκ Μπόις μπορεί να ικανοποίησε τον Μουρίνιο, όχι όμως και οι συνθήκες στις οποίες αγωνίστηκε η Γιουνάιτεντ.

Ο χλοοτάπητας της έδρας της ελβετικής ομάδας είναι τεχνητός και ο Μουρίνιο γκρίνιαξε γι' αυτό μετά το τέλος του ματς, εκφράζοντας την απορία του για το πως δίνεται η άδεια σε αυτά τα γήπεδα να φιλοξενούν αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατό να παίζεις στην καλύτερη διοργάνωση σε τεχνητό χλοοτάπητα. Υπάρχει φόβος κάποιου τραυματισμού, είχα κάποιους παίκτες μετά την προπόνηση που ένιωθαν περίεργα στους αστραγάλους, ενώ είχαν πόνους στην πλάτη. Δεν είναι εύκολο, ειδικά για ανθρώπους που δεν είναι προσαρμοσμένοι σε αυτό. Επίσης, υπάρχει φόβος στις μονομαχίες. Οι παίκτες είναι συνηθισμένοι σε μεγάλες επιφάνειες στην Αγγλία, πάντα βρεγμένες, ακόμα κι όταν δεν βρέχει. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο όμορφο με αυτόν τον τρόπο», σχολίασε ο Μουρίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα