Κλάτενμπεργκ: «Απορώ με τους διαιτητές, θα έδινα κίτρινη στον Κριστιάνο» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κλάτενμπεργκ: «Απορώ με τους διαιτητές, θα έδινα κίτρινη στον Κριστιάνο» (vid)

bet365

Ο κορυφαίος Βρετανός πρώην διαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σε στήλη που διατηρεί στον αγγλικό Τύπο, απόρησε με την απόφαση των διαιτητών και την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς της Γιουβέντους με τη Βαλένθια, τονίζοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει το κριτήριο του διαιτητή και των βοηθών του.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Πορτογάλος αστέρας είναι το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων... ωρών μετά την άδικη αποβολή του στο ματς του «Μεστάγια», αφού η απόφαση που πάρθηκε ήταν πως απώθησε βίαια τον Μουρίγιο, ωστόσο έκανε κίνηση να του τραβήξει τα μαλλιά όταν βρισκόταν στο έδαφος, αν και ούτε αυτό μπορεί να «σηκώσει» την κόκκινη κάρτα.

«Ο ρέφερι, Φέλιξ Μπριχ δεν είχε δει τον τρόπο που ο Κριστιάνο έριξε τον Μουρίγιο πάνω στην κίνησή του και ο βοηθός του στη γραμμή της εστίας ίσως θεώρησε ότι του έδωσε αγκωνιά. Έπειτα, ο Κριστιάνο φανερά εκνευρισμένος έβαλε το χέρι του στο κεφάλι του αντιπάλου του.

Η επαφή δεν είναι τέτοια που αποτελεί βίαιη συμπεριφορά και δεν καταλαβαίνω γιατί το έκριναν έτσι οι διαιτητές. Εγώ θα έδινα φάουλ στη Βαλένθια και από μια κίτρινη στους δύο παίκτες» έγραψε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, νυν επικεφαλής διαιτησίας στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας και στο παρελθόν έχει «σφυρίξει» τελικό Euro, Champions League και ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα