Η παρηγοριά του προπονητή της Βαλένθια στον Κριστιάνο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η παρηγοριά του προπονητή της Βαλένθια στον Κριστιάνο (vid)

bet365

Βλέποντάς τον δακρυσμένο ν' απορεί με την αποβολή του και πολύ περισσότερο με τη συμπεριφορά του Μουρίγιο, ο κόουτς της Βαλένθια προσπάθησε να παρηγορήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς εκείνος αποχωρούσε για τ' αποδυτήρια του «Μεστάγια».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η δεύτερη βραδιά της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του φετινού Champions League έγραψε και την πρώτη αποβολή του Πορτογάλου νυν σούπερ σταρ της Γιουβέντους στην ιστορία της παρουσίας του στη διοργάνωση.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης της Βαλένθια με τους «μπιανκονέρι» θεώρησε πως ο CR7 χτύπησε τον Μουρίγιο και τον έριξε στο έδαφος, ενώ μάλιστα, ο Κριστιάνο έκανε και κίνηση να του τραβήξει τα μαλλιά καθώς ο άσος των Ανδαλουσιανών βρισκόταν στο έδαφος.

Ο Ρονάλντο δάκρυσε, απορούσε με αυτό που του συνέβη και ο Μαρθελίνο προσπάθησε να τον παρηγορήσει ακούγοντας το παράπονό του...

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα