Λοπετέγκι: «Η ομάδα μου άξιζε τη νίκη»

Gazzetta team
Λοπετέγκι: «Η ομάδα μου άξιζε τη νίκη»

bet365

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο τεχνικός της Ρεάλ Χουλέν Λοπετέγκι μετά τη νίκη επί της Ρόμα, τονίζοντας πως κάνουν το έργο του πιο εύκολο.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Ρεάλ ξεκίνησε με το... δεξί το φετινό Champions League επικρατώντας στο Μπερναμπέου της Ρόμα με 3-0 και ο Χουλέν Λοπετέγκι έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του αναφέροντας τα εξής: «Τα μπράβο ανήκουν στους παίκτες, οι οποίοι έχουν δουλέψει πολύ σκληρά από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα, κάνοντας την δουλειά μου πιο εύκολη. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα. Σήμερα αξίζαμε τους τρεις βαθμούς».

Για τους Ντίαζ και Μόντριτς: «Ο Μαριάνο προπονείται πολύ καλά και θα μας είναι χρήσιμος στην συνέχεια. Ο Μόντριτς έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση σήμερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα