Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου 0-2

Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου 0-2

Gazzetta team
Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου 0-2

bet365

Με Λεβαντόβσκι και Ρενάτο Σάντσες η Μπάγερν πέρασε από την έδρα της Μπενφίκα (0-2) στον όμιλο που συμμετέχει και η ΑΕΚ.

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε από την πρώτη αγωνιστική του group η ομάδα του Νίκο Κόβατς η οποία πέτυχε ένα γκολ σε κάθε 45λεπτο και πήγε στους τρεις βαθμούς μαζί με τον Αγιαξ, που νωρίτερα νίκησε την ΑΕΚ. Αλλαγή μπήκε προς το τέλος του αγώνα ο Τόμας Μίλερ και έγραψε ιστορία καθώς έφτασε τις 100 συμμετοχές και πλέον είναι πίσω μόνο από τους Φίλιπ Λαμ (112) και Ολιβερ Καν (103). Οι μόνιμοι πρωταθλητές Γερμανίας άνοιξαν το σκορ με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο 10', με τον Πολωνό να σκοράρει για 9η σερί σεζόν στο Champions League και να φτάνει τα 46 γκολ στην κορυφαία διοργάνωση. Την ευκαιρία που πήρε φανέλα βασικού άρπαξε από τα μαλλιά ο Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος στο 54' ξεκίνησε τη φάση και την τελείωσε από κοντά γράφοντας το 0-2 που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιντα, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ντίας, Φέισα, Πίζι (62' Ράφα Σίλβα), Σάλβιο (62' Γκάμπριελ), Σέρβι, Ζέντσον Φερνάντες (76' Ζίβκοβιτς), Σεφέροβιτς.

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Κίμιχ, Χάβι Μαρτίνεθ (88' Μίλερ), Ρενάτο Σάντσες, Χάμες Ροδρίγες (79' Γκορέτσκα), Ριμπερί (62' Γκνάμπρι), Ρόμπεν, Λεβαντόβσκι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα