Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

Gazzetta team
Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με το δεξί το Champions League, κερδίζοντας εύκολα με 3-0 την Γιουνγκ Μπόις.

Η Γιουνάιτεντ ταξίδεψε στην Ελβετία για το παιχνίδι με την «πρωτάρα» Γιουνγκ Μπόις και ξεκίνησε με εύκολη νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο 3-0 των κόκκινων διαβόλων ο Πολ Πογκμπά που τα έκανε... όλα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να προκαλέσουν προβλήματα με τον ενθουσιασμό τους, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφεραν. Πέρα από μία ευκαιρία στο 8’ με τον Οαρό, απείλησαν ελάχιστα τον Ντε Χέα. Όλα ήταν θέμα μέχρι οι παίκτες του Μουρίνιο να ανοίξουν το σκορ, κάτι που έγινε στο 35’ με τον Πογκμπά. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια είχαν τον απόλυτο έλεγχο και τα πάντα τελείωσαν στο 44’, όταν ο Γάλλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε και το 0-2.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με την Γιουνάιτεντ να φτάνει και σε τρίτο γκολ στο 66’, όταν ο Μαρσιάλ έκανε το 0-3 ύστερα από ασίστ του Πογκμπά. Μάτα και Λουκάκου θα μπορούσαν να είχαν κάνει το 0-4, όμως δεν τα κατάφεραν και το 0-3 έμεινε μέχρι το τέλος.

Γιουνγκ Μπόις (Χεράρδο Σεοάν): Μπάλμος, Μπενίτο, Καμαρά, Φον Μπέργκεν, Μπαπού, Σανόγκο, Σόου (59’ Αεμπίσχερ), Φάσναχτ (65’ Νγκαμαλό), Σουλεϊμάνι, Ασαλέ, Οαρό (75’ Νσαμέ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Ντάλοτ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Σο, Φρεντ (69’ Φελαϊνί), Μάτιτς, Πογκμπά (75’ Περέιρα), Μαρσιάλ, Ράσφορντ (69’ Μάτα), Λουκάκου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα