«Κραυγή... πολέμου η ιαχή στο γκολ της Ίντερ στο φινάλε»

«Κραυγή... πολέμου η ιαχή στο γκολ της Ίντερ στο φινάλε»

Κώστας Ζάλιαρης
«Κραυγή... πολέμου η ιαχή στο γκολ της Ίντερ στο φινάλε»

bet365

Ο ιταλικός Τύπος χαρακτηρίζει «μονομάχο» την Ίντερ με τον τρόπο που επέστρεψε στο Champions League και το δραματικό φινάλε του αγώνα με την Τότεναμ, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με ανατροπή στα τελευταία λεπτά.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Το τρομερό βολέ του Ικάρντι και η κεφαλιά του Βεσίνο χάρισαν στην ομάδα του Σπαλέτι ένα τεράστιο «τρίποντο», 6,5 χρόνια μετά την τελευταία εμφάνιση του κλαμπ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Το Τζουσέπε Μεάτσα γέμισε, είχε πάθος όμως είχε και φόβο... Η ιαχή στο γκολ στο φινάλε, ήταν... κραυγή πολέμου».

Από την πλευρά της, η Corriere dello Sport, έγραψε πως: «Έπειτα από 2.380 ημέρες απουσίας, το come-back της Ίντερ στο Champions League ήταν γεμάτο αδρεναλίνη, σε ένα ματς που είναι ικανό να αλλάξει ολόκληρη τη σεζόν της ομάδας».

Η «La Stampa» κυκλοφόρησε με... συναισθηματική αναφορά, αφού σχολίασε πως: «Το παιχνίδι της επιστροφής της Ίντερ στη διοργάνωση και αυτή η νίκη, είναι για να μεταφερθεί στα παιδιά και τα εγγόνια των οπαδών της ομάδας. Ήταν τόσο τρελό που η ανατροπή αυτή είναι προϊόν... επιστημονικής φαντασίας».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα