Οι αναλυτικές οδηγίες της ΑΕΚ για όσους πάνε Αμστερνταμ

Οι αναλυτικές οδηγίες της ΑΕΚ για όσους πάνε Αμστερνταμ

Gazzetta team
Οι αναλυτικές οδηγίες της ΑΕΚ για όσους πάνε Αμστερνταμ

bet365

«Με σεβασμό στις αρχές και τα ιδανικά μας!», αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στις αναλυτικές οδηγίες της προς όσους οπαδούς ταξιδέψουν στην Ολλανδία για το ματς με τον Αγιαξ.

Η πρωταθλήτρια Ενωση αρχίζει το μαγικό ταξίδι της στο Champions League την Τετάρτη και η ΠΑΕ έκανε μια αναλυτική ενημέρωση στους οπαδούς της.

«H ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποιεί στους φιλάθλους της όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν κατά την παραμονή τους στο Αμστερνταμ, σύμφωνα με τις διατάξεις της αθλητικής νομοθεσίας της Ολλανδίας, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για την απόλυτη συμμόρφωση με τις υποδείξεις αλλά και για την άψογη συμπεριφορά τους στο πλαίσιο της πρεμιέρας της ομάδας μας στο UEFA Champions League με αντίπαλο τον Αγιαξ στο «Johan Cruyff Arena».

Η ομάδα μας ξεκινάει τις υποχρεώσεις της, μετά από δώδεκα χρόνια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και οι εξετάσεις που θα δώσουμε, επιστρέφοντας πανηγυρικά στην ποδοσφαιρική ελίτ, θα πρέπει να είναι επιτυχημένες σε όλα τα επίπεδα με προτεραιότητα την επίδειξη του πολιτισμού και των αρχών της ομάδας που εκπροσωπούμε σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης.

Γνωστοποιούμε στους φιλάθλους μας, που θα βρεθούν στο Αμστερνταμ από την Ελλάδα αλλά και από κάθε γωνιά της Ευρώπης και θα δώσουν για μια ακόμα φορά δυναμικά το παρών τους στις εξέδρες του «Johan Cruyff Arena» ενισχύοντας τη προσπάθεια του προπονητή και των ποδοσφαιριστών μας τα εξής:

-Απαγορεύεται τόσο στο γήπεδο όσο και στους δημόσιους χώρους της πόλης η κατοχή και η χρήση βεγγαλικών, πυρσών και πυροτεχνημάτων, όπως και η κατανάλωση αλκοόλ και η χρήση ναρκωτικών. Οι αντικοινωνικές συμπεριφορές υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών θα προκαλέσουν κράτηση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

-Απαγορεύεται η κάλυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου με χρήση κράνους ή κουκούλες τύπου full face τόσο στους δρόμους όσο και στο γήπεδο, όπως και η χρήση και κατοχή κοκάλινων ενισχυτικών γαντιών χειρός και τιμωρείται ως ποινικό αδίκημα.

-Απαγορεύεται η είσοδος πανό στο γήπεδο διάστασης μεγαλύτερης από ενάμισι μέτρο (που καλύπτουν τους θεατές) χωρίς πιστοποίηση μη εύφλεκτου υλικού.

-Στους παραβάτες όλων των παραπάνω, εκτός της ποινικής δίωξης, θα ακυρώνεται και το εισιτήριό τους για τον αγώνα.

Επίσης οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

-Όσοι Ελληνες φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε άλλες θύρες, εκτός από τις καθορισθείσες για τους φιλάθλους της ΑΕΚ, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο αν φέρουν διακριτικά ή αν επιχειρήσουν να εισέλθουν ομαδοποιημένα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα έχουν πρόβλημα, αλλά φυσικά θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις αντιδράσεις τους εντός του γηπέδου. Το σίγουρο είναι ότι αποκλείεται η ολλανδική αστυνομία να τους μεταφέρει στις θύρες των φιλάθλων της ΑΕΚ.

-Η είσοδος των φιλάθλων που έχουν επίσημα προμηθευτεί τα εισιτήρια τους από την ΠΑΕ ΑΕΚ θα γίνεται από τις καθορισθείσες θύρες με την επιγραφή «Κ» (Κερκίδες 415-416-417) στη βόρεια πλευρά του γηπέδου.

-Ο χώρος στάθμευσης για τους φιλοξενούμενους οπαδούς είναι η ένδειξη P2 στη διεύθυνση Borchlandweg 6, Αμστερνταμ και η μετάβαση στο γήπεδο θα γίνεται από τη γειτονική στάση του τρένου, γραμμή 54, στάση Metrostation Strandvliet.

-Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους, μετά το τέλος του ματς, για τριάντα λεπτά.

-Για τον τόπο συνάντησης και οργανωμένης μετάβασης στο γήπεδο, αλλά και για το ειδικό εκδοτήριο στο «Johan Cruyff Arena» για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων θα υπάρξουν και νέες αναλυτικές οδηγίες από την ΠΑΕ ΑΕΚ με ό,τι νεότερο προκύψει και από το security meeting της UEFA την παραμονή του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης.

Σε αυτό το πρώτο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού της ομάδας μας στο πλαίσιο του UEFA Champions League μετά από δώδεκα χρόνια, καλούμαστε όλοι μαζί, όχι μόνο να προστατεύσουμε την ομάδα μας από τον κίνδυνο σοβαρής τιμωρίας, που ελλοχεύει στην παραμικρή παραβατική συμπεριφορά, αλλά και να διαφημίσουμε την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώπιον της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ελίτ».

Καλούμαστε, για μια ακόμα φορά, να εκπροσωπήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη με γνώμονα την ιστορία, τις αρχές και τα ιδανικά, που πρεσβεύει η ΑΕΚ από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της αλλά και με απόλυτο σεβασμό στους κανονισμούς και τις αξίες της UEFA».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα