Τριάρα με σούπερ Χούντελαρ ο Αγιαξ (vid)

Τριάρα με σούπερ Χούντελαρ ο Αγιαξ (vid)

Gazzetta team
Τριάρα με σούπερ Χούντελαρ ο Αγιαξ (vid)

bet365

Εξαιρετικός ο Αγιαξ, επικράτησε 3-0 της Χρόνιγκεν και παρέμεινε αήττητος στην Ολλανδία. Αφησε πίσω του τον Φαν Μπάστεν ο Χούντελαρ που πέτυχε δυο γκολ.

Με τον Χούντελαρ να βρίσκει δυο φορές δίχτυα, ο Αγιαξ πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Χρόνιγκεν επικρατώντας 3-0. Αήττητος ο Αίαντας, πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη στην Ολλανδία και περιμένει την ΑΕΚ με ανεβασμένη ψυχολογία. Ο αντίπαλος της ΑΕΚ παρουσιάστηκε με 4-3-3, τον Ονανά κάτω από τα δοκάρια, τον Μαζραουί στα δεξιά, τον Ταλιαφίκο αριστερά και τους Ντε Λιχτ, Μπλιντ στο κέντρο της άμυνας. Σένε, Νέρες και Ντο Γιονγκ ήταν οι τρεις στον άξονα, ενώ στην επίθεση έπαιξαν οι Χούντελαρ, Τάντιτς (αριστερά), Ζίγιεχ (δεξιά). Ο Αγιαξ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 10ο λεπτό ο Ταλιαφίκο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε σωστά, μιας και ο Αργεντίνος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ωστόσο, στο 18ο λεπτό ο αντίπαλος της ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Ο Ταλιαφίκο κέρδισε πέναλτι και ο Χούντελαρ πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό, βρήκαν διαδρόμους από τα αριστερά, αλλά ο Ονανά σε δυο περιπτώσεις κράτησε το μηδέν. Ο Αγιαξ είχε τον έλεγχο και στο 45' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, μιας και ο Ντε Λιχτ δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Εξαιρετικός στην επανάληψη, με τους Τάντιτς, Ζίγιεχ να δημιουργούν πολλά προβλήματα από τα άκρα. Στο 66΄ ο Χούντελαρ βρέθηκε σε θέση βολής και με άψογο τελείωμα πέτυχε το 2-0. Ήταν το 251ο γκολ στην καριέρα του Ολλανδού, εκ των οποίων τα 128 έχουν σημειωθεί στην Eredivisie, κάτι που τον έφερε πάνω από τον Φαν Μπάστεν. Στο 76' ήρθε και το τρίτο γκολ. Ο Ζίγιεχ έκανε την ασίστ και ο Τάντιτς με προβολή διαμόρφωσε το 3-0.

Αγιαξ: Ονανά, Μαζραουί, Ταλιαφίκο, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Σένε (77' Εϊτινγκ), Νέρες, Ντο Γιονγκ, Χούντελαρ, Τάντιτς (79' Φαν ντε Μπέεκ), Ζίγιεχ (87' Λαμπιάντ)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα