Αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ στην Α.Ε.Κ. από UEFA!

Αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ στην Α.Ε.Κ. από UEFA!

Γιώργος Τσακίρης
Αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ στην Α.Ε.Κ. από UEFA!

bet365

Όπως συνηθίζεται να συμβαίνει στις ομάδες που μετέχουν στο Champions League, υπήρξε... ντου και ντόπινγκ κοντρόλ σε δέκα ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτρια, από την UEFA

Το προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Ελλάδας επισκέφτηκαν αιφνιδιαστικά άνθρωποι από την UEFA προκειμένου να υποβάλλουν σε ντόπινγκ κοντρόλ ένα μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογίκη διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα δέκα παίκτες της Ένωσης πέρασαν από έλεγχο και για τον λόγο αυτό καθυστέρησε αρκετά η προγραμματισμένη ετήσια φωτογράφιση των «κιτρινόμαυρων». Πρόκειται για κάτι που συνηθίζεται και συμβαίνει πάντα (και σε όλες) με τις ομάδες που μετέχουν στη φάση των ομίλων του Champions League.

Και πέρυσι βέβαια είχε συμβεί κάτι ανάλογο αλλά θα θυμόμαστε στην Ελλάδα τις γραφικές φωνές προς τα μέσα (και μετά) της σεζόν που ζητούσαν υποχρεωτικό έλεγχο ντόπινγκ τουλάχιστον 5 με 6 ποδοσφαιριστών της πρωταθλήτριας Ελλάδας. Τουλάχιστον φέτος ελπίζουμε να μην υπάρξουν και πάλι τέτοιες κωμικές αντιδράσεις που μικραίνουν ομάδες και πρόσωπα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα