Λόπες: «Οι επιτυχίες της ΑΕΚ είναι η αντανάκλαση της φοβερής δουλειάς που γίνεται»

Δημήτρης Βέργος
Λόπες: «Οι επιτυχίες της ΑΕΚ είναι η αντανάκλαση της φοβερής δουλειάς που γίνεται»

bet365

Ο Έλντερ Λόπες μίλησε σε πορτογαλική εφημερίδα για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο Champions League και την Μπενφίκα που θα βρει αντίπαλό της στη φάση των ομίλων.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Λόπες τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές από την UEFA λόγω της κουτουλιάς σε αντίπαλο στη ρεβάνς με τη Βίντι. Έτσι θα είναι διαθέσιμος μόνο για το εντός έδρας ματς με τον Άγιαξ και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπενφίκα στο Champions League. Αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεται στην αποστολή της Ένωσης για το ματς του Ντα Λουζ την τελευταία αγωνιστική των ομίλων απέναντι στους «Αετούς» της Λισαβώνας.

Ο Λόπες μίλησε στην πορτογαλική A Bola, όπου έπλεξε το εγκώμιο της Μπενφίκα, υπογραμμίζοντας πως θα επιθυμούσε να δει τόσο την πορτογαλική ομάδα όσο και την ΑΕΚ να περνούν τον όμιλο, αν και η παρουσία της Μπάγερν δεν αφήνει και πολλά περιθώρια...

«Η Μπενφίκα είναι δυνατή αυτή τη στιγμή και η απόδειξη είναι το καλό ξεκίνημα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και οι εμφανίσεις της στα τέσσερα παιχνίδια των δύο προκριματικών γύρων. Πάντα πίστευα ότι θα απέκλειε τον ΠΑΟΚ. Έδωσε μια μεγάλη απάντηση στο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, δείχνοντας ότι διαθέτει μια ομάδα με πολύ ποιότητα και εμπειρία», ανέφερε ο Πορτογάλος μπακ, προσθέτοντας:

«Είμαι σίγουρος ότι η Μπενφίκα θα τα πάει καλύτερα τη φετινή σεζόν στους ομίλους από την προηγούμενη χρονιά που τερμάτισε χωρίς βαθμό. Θα ήθελα και και οι δύο ομάδες να περάσουν, με την ΑΕΚ πρώτη και την Μπενφίκα δεύτερη».

Όσον αφορά την ΑΕΚ και την πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, ο Λόπες υποστήριξε:

«Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος έχει αναπτυχθεί πολύ. Κατέκτησε το πρωτάθλημα που δεν το είχε κάνει για 24 χρόνια και δεν έχει χάσει σε 14 παιχνίδια στην Ευρώπη, κάτι που αποτελεί ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Είναι η αντανάκλαση της φοβερής δουλειάς που γίνεται. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι μας είναι δύσκολοι, αλλά θα απολαύσουμε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς είναι δυνατόν».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα