Αίτημα στον Άγιαξ για περισσότερα εισιτήρια στέλνει η ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Αίτημα στον Άγιαξ για περισσότερα εισιτήρια στέλνει η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα του Άμστερνταμ με τον Άγιαξ εξαντλήθηκαν. Θα κατατεθεί αίτημα για να λάβει περισσότερα, ωστόσο αυτό φαίνεται δύσκολο να γίνει δεκτό.

Ουγγαρία – Ελλάδα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μάνταλος σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η αναμέτρηση με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ έγινε sold out μέσα σε λίγες ώρες από τους φίλους της ΑΕΚ που... εξαφάνισαν γρήγορα τα 2000 εισιτήρια που είχε παραλάβει η Ένωση για το ματς της πρώτης αγωνιστικής του ομίλου του Champions League.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν τόσο ηλεκτρονικά όσο και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, ενώ έχει ήδη δημιουργηθεί λίστα με τα ονόματα όσων δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν.

Η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που ακόμα και 5.000 εισιτήρια να υπήρχαν διαθέσιμα, η ΑΕΚ θα μπορούσε να τα διαθέσει εύκολα στους φίλους της, ωστόσο αυτή η δυνατότητα δεν υπήρχε...

Η ΑΕΚ από τη μεριά της θα στείλει αίτημα στον Άγιαξ για να της διαθέσει άλλα 200 με 300 εισιτήρια, ωστόσο αυτό το αίτημα δεν είναι εύκολο να γίνει δεκτό από τη στιγμή που υπάρχει συγκεκριμένος χώρος στο Johan Cruyff Arena για τους φιλοξενούμενους με συγκεκριμένη χωρητικότητα που αφορά τα παιχνίδια του Champions League.

Η... τρέλα των οπαδών της ΑΕΚ να βρεθούν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άγιαξ, μάλιστα, δεν αφορά μόνο τους φίλους της Ένωσης από την Ελλάδα, μιας και ήδη έχουν οργανωθεί εκδρομές από διάφορα σημεία της Ευρώπης για το Άμστερνταμ, όπως από Στουτγκάρδη, Νυρεμβέργη, Αννόβερο, Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Ρότερνταμ και Χρόνιγκεν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα