Σιμόες: «Κόντρα στην ΑΕΚ κανείς δεν θα έχει εύκολο έργο»

Gazzetta team
Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε για τα ματς της ΑΕΚ στο Champions League... προειδοποιώντας τις Μπαγερν, Μπενφίκα και Άγιαξ πως δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ισπανία - Κροατία, αν ο Ίσκο σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στην πορτογαλική Ojogo μίλησε ο Αντρέ Σιμόες ενόψει των παιχνιδιών της ΑΕΚ στο Champions League και τόνισε πως οι αντίπαλοι της «Ένωσης» δεν θα έχουν εύκολο έργο.

Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος χαφ

«Ξέρουμε ότι το μεγάλο φαβορί είναι η Μπάγερν και μετά η Μπενφίκα. Κι εμείς όμως έχουμε κάτι να πούμε σε αυτούς. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε δύσκολη τη ζωή και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε πως οι 3 αντίπαλοι μας αντίπαλοι είναι πολύ δυνατοί και γνωστοί στην Ευρώπη, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και να αποδείξουμε ότι μπορούμε με ωραίο ποδόσφαιρο και να τα καταφέρουμε. Δεν έχουμε εύκολη αποστολή. Όμως οι αντίπαλοι μας δεν έχουν εύκολο έργο με μας.

Αυτό που ξέρω είναι ότι σε έξι μας απέναντι στην Μπενφίκα έχω πέντε ήττες και μία ισοπαλία. Έπαιζα σε υποδεέστερες ομάδες, αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά. Για να μας κερδίσουνε θα πρέπει να παλέψουν σκληρά. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη το 4-1 της Μπενφίκα επί του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ματς είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες η Μπενφίκα. Όσα έχασε στην Πορτογαλία, τα έβαλε στην Ελλάδα».