Σεντόνι... μόνο στο «Γουέμπλεϊ» η Τότεναμ

Σεντόνι... μόνο στο «Γουέμπλεϊ» η Τότεναμ

Κώστας Ζάλιαρης
Σεντόνι... μόνο στο «Γουέμπλεϊ» η Τότεναμ

bet365

Όποτε κι αν ανοίξει τελικά τις πύλες του το νέο γήπεδο της Τότεναμ, δεν θα δει το... σεντόνι του Champions League να κουνιέται εκεί, αφού ανακοινώθηκε πως όλα τα εντός έδρας ματς της ομάδας για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση θα διεξαχθούν στο «Γουέμπλεϊ».

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η ολοκλήρωση του νέου «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» έχει παρουσιάσει μεγάλη καθυστέρηση λόγω πρόσφατων ηλεκτρολογικών προβλημάτων που προέκυψαν, πράγμα που δεδομένα θα αναγκάσει τα «σπιρούνια» να συνεχίσουν να παίζουν στο «Γουέμπλεϊ» μέχρι και τα τέλη του επόμενου μήνα.

Η Τότεναμ, το μεσημέρι της Δευτέρας, ανακοίνωσαν πως τελικά θα παίξουν όλα τα εντός έδρας ματς για το Champions League στο λονδρέζικο «στολίδι» και δεν θα καταφέρουν να δώσουν ευρωπαϊκή αύρα στο νέο τους «σπίτι», τα εγκαίνια στο οποίο ουδείς γνωρίζει αυτή τη στιγμή πότε θα γίνουν.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως και το μεγάλο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, στο «Γουέμπλεϊ», μετατέθηκε τελικά για τις 29 Οκτώβρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα