Βιτόρια: «Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Βιτόρια: «Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ»

bet365

Για τις δυσκολίες που έβαλε ο ΠΑΟΚ στην Μπενφίκα, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Πορτογάλων Ρούι Βιτόρια.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το μήνυμα που πέρασε στους παίκτες του μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Δεν πέρασα μήνυμα την στιγμή του γκολ, αυτό έγινε πριν το ματς και το μήνυμα ήταν εμπιστοσύνης, ότι η ομάδα θα πρέπει να κρατήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό της, το κατάλαβαν και το εφάρμοσαν με αποτέλεσμα να κρατήσουμε την ταυτότητα μας στο παιχνίδι. Κερδίσαμε, θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει και στο πρώτο ματς στην έδρα μας, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να το υπογραμμίσω αυτό, ήταν ένας αντίπαλος που δεν είχε χάσει από το 2017».

Για τον Σεφέροβιτς που έπαιξε βασικός: «Η ομάδα κέρδισε έναν παίκτη που είναι πολύ δυνατός σωματικά, κρατάει την μπάλα και επιτρέπει την ομάδα να τρέχει μπροστά. Δεν θέλω να μιλήσω για κάποιον παίκτη συγκεκριμένα τώρα, δεν θα ήταν δίκαιο, η ομάδα έπαιξε με φανταστικό τρόπο».

Για το αν υπάρχει πλέον ανακούφιση στην Μπενφίκα: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανακούφιση, από πέρυσι όταν εξασφαλίσαμε την 2η θέση, η ομάδα ξεκίνησε να παλεύει για το στόχο να βρεθεί στους ομίλους και ένα πράγμα μπορώ να τονίσω, εμείς αξίζουμε τον σεβασμό όλων και όλοι οι άνθρωποι που νομίζανε ότι η Μπενφίκα έχανε χρήματα, μην ξεχάσουν τώρα να τονίσουν ότι κερδίσαμε 43 εκατ. ευρώ από την φάση των ομίλων αλλά και η αξία που έχουν πλέον οι παίκτες μας, να μην ξεχάσουν να το υπογραμμίσουν αυτό…».

Για το ρόστερ της Μπενφίκα εάν χρειάζεται ενίσχυση: «Εμείς είχαμε πει από πολύ νωρίς ποιος είναι ο στόχος μας και κάναμε σχέδιο πάνω σε αυτό, δεν θα υπάρξουν αλλαγές αυτή τη στιγμή γιατί πάντα πιστεύαμε στον στόχο μας. Ήθελα να τονίσω την καταπληκτική ατμόσφαιρα που ζήσαμε στο γήπεδο και να απευθυνθώ με θερμά λόγια για τον ΠΑΟΚ, να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο Europa League αλλά και στις διοργανώσεις του στην Ελλάδα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα