Λιβάια: «Χαίρομαι για την ομάδα, λυπάμαι για μένα»

Λιβάια: «Χαίρομαι για την ομάδα, λυπάμαι για μένα»

Gazzetta team
Λιβάια: «Χαίρομαι για την ομάδα, λυπάμαι για μένα»

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια εξήγησε τι έγινε στο τέλος του παιχνιδιού, δηλώνοντας χαρούμενος για την επιτυχία της ΑΕΚ, αλλά όχι και για τις συνέπειες της αποβολής του στο φινάλε του αγώνα με τη Βίντι.

Αϊντχόφεν – Μπάτε Μπορίσοφ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, μετά το 1-1 με τη Βίντι στο ΟΑΚΑ, ωστόσο θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κροάτη επιθετικού της στα πρώτα παιχνίδια, λόγω της αποβολής του μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιβάια για τη φάση της κόκκινης κάρτας και όχι μόνο στην CosmoteTV:

Για τη φάση μετά το τέλος του αγώνα: «Μπήκαμε να συγχαρούμε τους συμπαίκτες μας, ένας παίκτης της Βίντι είχε πιάσει από τον λαιμό τον Χουλτ. Τον ρώτησα τι κάνει, έγινε μια… αναμπουμπούλα και ό,τι είδατε»

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, ο πρώτος στόχος της χρονιάς επιτεύχθηκε. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε τον Αστέρα Τρίπολης».

Για το αν στεναχωριέται που θα χάσει κάποιους αγώνες λόγω τιμωρίας: «Σε προσωπικό επίπεδο δεν είμαι ικανοποιημένος, αλλά σε ομαδικό χαίρομαι πολύ για όσα καταφέραμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα