Γαλανόπουλος: «Όνειρο για κάθε Έλληνα το Champions League»

Γαλανόπουλος: «Όνειρο για κάθε Έλληνα το Champions League»

Δημήτρης Βέργος
Γαλανόπουλος: «Όνειρο για κάθε Έλληνα το Champions League»

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς με τη Βίντι και ξεκαθάρισε ότι η αν η Ένωση είναι όπως πρέπει, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

O νεαρός αμυντικός μέσος της ΑΕΚ μίλησε για την εμπειρία ενός Έλληνα παίχτη να ζει παιχνίδια επιπέδου Champions League και έκανε κάλεσμα στον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν το μέγεθος του αντιπάλου σημαίνει πως εξαρτάται από την ΑΕΚ: «Έχουμε την εμπειρία να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο. Μπορεί να μας δημιουργήσει κάποια προβλήματα και αυτό φάνηκε στο τελευταίο 20λεπτο όμως αν είμαστε όπως πρέπει δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε».

Για το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο για τους ομίλους: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, που είναι χαμηλοτερης δυναμικότητας το πρωτάθλημα αυτά τα παιχνίδια περιμένεις. Είναι όνειρο κάθε Ελληνα ποδοσφαιριστή και αποτελεί όνειρο για τον καθένα μας. Δεν θα αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι κάτι που περιμένουμε. Και πέρυσι μας βοηθούσε στα σημαντικά ματς. Είναι διαφορετικό να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο. Τέτοιες βραδιές περιμένουμε. Σίγουρα θα είναι υπέρ μας και με τη νίκη εκτός έδρας όλα δείχνουν ΑΕΚ».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα