Τσέκαρε την Groupama Arena ο Μελισσανίδης!

Τσέκαρε την Groupama Arena ο Μελισσανίδης!

Γιώργος Τσακίρης
Τσέκαρε την Groupama Arena ο Μελισσανίδης!

bet365

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για την επίσκεψη του αφεντικού της Α.Ε.Κ. στο γήπεδο της Φερεντσβάρος το μεσημέρι της ημέρας του αγώνα με την Βίντι...

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε στην Βουδαπέστη το πρωί της ημέρας της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Βίντι και όπως αναφέραμε στο ρεπορτάζ μας εδώ στο gazzetta.gr, μεταξύ άλλων και μετά την επίσκεψή του στο ξενοδοχείο που βρισκόταν η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας, έκανε βόλτα με σκοπό στο γήπεδο της Φερεντσβάρος όπου πραγματοποιήθηκε το ματς μεταξύ της Ένωσης και της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας.

Λίγη ώρα αφού είχε φτάσει Βουδαπέστη και παρά την αγωνία του για τη... μάχη για το Champions League, ο Μελισσανίδης συνοδευόμενος από τον Ανδριόπουλο (Dimand) και τον Χρήστο Παπαδημητρίου (αναπληρωτής διευθυντής ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ) επισκέφτηκε το Groupama Arena και το... ξετίναξαν κοιτώντας τα πάντα, μιλώντας ταυτόχρονα με τους υπεύθυνους που το τρέχουν για όλα τα ζητήματα που τους ενδιέφεραν, όπως ενημέρωσε επισήμως η ΑΕΚ.

Προφανώς και είχαν πολλά να δουν αφού πρόκειται για ένα νέο (σε ότι αφορά την κατασκευή του) γήπεδο και να ενημερωθούν σχετικά με το πώς λειτουργεί και τι απαιτείται από τη δημιουργία του και έπειτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα