Νίκολιτς: «Έπρεπε να έρθει ισοπαλία!»

Νίκολιτς: «Έπρεπε να έρθει ισοπαλία!»

Gazzetta team
Νίκολιτς: «Έπρεπε να έρθει ισοπαλία!»

bet365

Ο προπονητής της Βίντι έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα. ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Μάρκο Νίκολιτς ήταν όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της Ουγγαρίας, τονίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει στο ΟΑΚΑ. «Να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, διότι πάλεψαν μέχρι τέλους.

Αν δείτε το αποτέλεσμα όταν παίζαμε δέκα εναντίον δέκα, εμείς… κερδίζαμε. Δεν αξίζαμε να χάνουμε. Αν δείτε τις ευκαιρίες, νομίζω πως έπρεπε να έρθει το ματς ισοπαλία. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ που κέρδισε. Έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ρεβάνς. Αλλά πρέπει να πάμε στην Αθήνα και να τα δώσουμε όλα. Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να βάλουμε δυο γκολ και πρέπει να κερδίσουμε και πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε. Δεν κρίνω ποτέ τους διαιτητές. Αν δείτε τι έγινε με έντεκα εναντίον έντεκα και δέκα εναντίον δέκα, ήμασταν καλύτεροι. Τώρα δεν θα εγκαταλείψουμε. Δεν είναι εύκολο, η ΑΕΚ έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα