Ουζουνίδης: «Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, αλλά δεν περάσαμε ακόμα»

Ουζουνίδης: «Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, αλλά δεν περάσαμε ακόμα»

Γιώργος Τσακίρης
Ουζουνίδης: «Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, αλλά δεν περάσαμε ακόμα»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως η ΑΕΚ έκανε ένα μεγάλο βήμα, αλλά ακόμα δεν έχει προκριθεί στους ομίλους... ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιώργος Τσακίρης.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε την ευκαιρία, όπως ήρθαν τα πράγματα, να έχουμε μια πιο εύκολη επικράτηση. Όμως όπως άλλαξαν οι συνθήκες, είμαστε ευχαριστημένοι. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Όμως θα μπορούσαμε στο παιχνίδι μέσα, να κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα».

Για το νεκρό διάστημα μετά την αποβολή του Μπακασέτα: «Ήταν θέμα νευρικότητας, χωρίς λόγο. Κυλούσαν τα πράγματα πολύ καλά για εμάς και είχαμε αυτοπεποίθηση. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε, παρουσιάσαμε μια νευρικότητα που δεν έπρεπε. Έπρεπε να κρατήσουμε την μπάλα και να μην γυρίσουμε τόσο πίσω. Όμως και ο αντίπαλος ρίσκαρε και ο αντίπαλος πήρε αυτοπεποίθηση από το γκολ που πέτυχε και θα ήταν σίγουρο πως θα μας πίεζε. Αυτό που θα περίμενα όμως, είναι να τελειώσουμε εμείς κάποιες φάσεις, όταν ρίσκαρε ο αντίπαλος. Περίμενα πως ο αντίπαλος θα ήταν δύσκολος. Αλλά περίμενα μια καλύτερα εικόνα μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Υπήρχε μια νευρικότητα που δεν δικαιολογείται με την εμπειρία που έχουμε».

Για το αν η ΑΕΚ πέρασε: «Δεν έχουμε περάσει. Έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Αν έχουμε την συγκέντρωση που πρέπει και στην ρεβάνς, όλα θα πάνε καλά. Έχουμε κάνει μεγάλη νίκη. Αλλά υπάρχει και η ρεβάνς. Και όποιος δεν σέβεται τον αντίπαλο έχει πρόβλημα. Και αν νομίζουμε πως όλα τελείωσαν, θα έχουμε πρόβλημα Αν έχουμε την διάθεση που πρέπει και την σοβαρότητα που πρέπει στη ρεβάνς, νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τις δύο κόκκινες: «Νομίζω του παίκτη της Βίντι ήταν καθαρή. Η δική μας, ήταν πιο αυστηρή. Αλλά ο τρόπος που έγινε, έκρινε ο διαιτητής πως υπήρχε σκοπιμότητα. Είναι αποφάσεις του διαιτητή και πρέπει να τις σεβαστούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα