Έφτασε στη Βουδαπέστη ο Μελισσανίδης

Έφτασε στη Βουδαπέστη ο Μελισσανίδης

Γιώργος Τσακίρης
Έφτασε στη Βουδαπέστη ο Μελισσανίδης

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε το πρωί της Τετάρτης στη Βουδαπέστη και βρίσκεται κοντά στην ομάδα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Βίντι. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Σκόραρε ο Λιβάγια το πρώτο γκολ του αγώνα ΜΟΛ Βίντι - ΑΕΚ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ταξιδέψει στη Γλασκώβη για το παιχνίδι με τη Σέλτικ και είχε βρεθεί κοντά στους παίκτες της ΑΕΚ, παρακολουθώντας την αναμέτρηση του Σέλτικ Παρκ.

Έτσι, και στο εκτός έδρας ματς με τη Βίντι, το αφεντικό της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε το πρωί της Τετάρτης στη Βουδαπέστη και το βράδυ θα βρίσκεται στο Groupama Arena για την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση με τη Βίντι.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, έπειτα από την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης με το ιδιωτικό του τζετ, κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η αποστολή της Ένωσης για να είναι κοντά στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και να τους εμψυχώσει.

Στη συνέχεια, μαζί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ πέρασε από το Groupama Arena, το γήπεδο της αποψινής αναμέτρησης, όπου και βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα