Βιεϊρίνια: «Θέλαμε τη νίκη, καλή και η ισοπαλία με γκολ»

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Θέλαμε τη νίκη, καλή και η ισοπαλία με γκολ»

bet365

Την ικανοποίησή του για το 1-1 στο Ντα Λουζ εξέφρασε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια τονίζοντας ωστόσο πως οι Θεσσαλονικείς ήθελαν τη νίκη.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά ο Πορτογάλος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στους συμπατριώτες του ανέφερε τα εξής: «Είδαμε το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής. Το έδωσε, τι να κάνουμε... Από εκεί και πέρα, ήταν δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε ότι έτσι θα ήταν έτσι. Η Μπενφίκα είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλη εμπειρία στο Champions League. Θέλαμε τη νίκη, δεν μπορέσαμε να την πάρουμε, αλλά μία ισοπαλία με γκολ είναι καλή για εμάς».

Για το δεύτερο παιχνίδι και το σκορ: «Θέλουμε την πρόκριση στους ομίλους. Για εμάς δεν έχει σημασία το σκορ. Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα. Έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και μετά να σκεφτούμε και το παιχνίδι της Τούμπας. Ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση και ότι θα ήταν δύσκολο να είχαμε τον έλεγχο για 90 λεπτά. Ήταν σημαντικό για εμάς, το να μην δεχθούμε γκολ. Δεν το καταφέραμε, ήρθε το πέναλτι, αλλά ήμασταν μετά καλύτεροι μετά και ευτυχώς ήρθε το γκολ».

Για τη σημασία του σημερινού αποτελέσματος: «Το 1-1 είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς. Είμαστε μπροστά πλέον και πρέπει να σκεφτούμε ότι θα πάμε να πάρουμε το παιχνίδι. Αν πάμε για το 0-0 θα είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο. Θα πιέσουμε από την αρχή την Μπενφίκα όπως σήμερα».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Υπάρχει και ο Αστέρας μπροστά μας... Είναι σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα. Έχουμε λίγες ημέρες για ξεκούραση και θα προετοιμαστούμε παράλληλα και για αυτό το παιχνίδι».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα