Διπλό πρόκρισης η Αϊντχόφεν

Gazzetta team
Διπλό πρόκρισης η Αϊντχόφεν

bet365

Η Αϊντχόφεν έφυγε με νίκη 3-2 από την Λευκορωσία επί της ΜΠΑΤΕ και πήρε σημαντικό προβάδισμα. Ερυθρός Αστέρας και Ζάλτσμπουργκ έμειναν στο 0-0.

Ζήσε τη δράση του Champions League και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Αϊντχόφεν πήρε πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη της στην Λευκορωσία. Η ομάδα του Φαν Μπόμελ κέρδισε με 3-2 τη μαχητική ΜΠΑΤΕ και θα την υποδεχθεί την επόμενη εβδομάδα στην Ολλανδία.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που αιφνιδίασαν, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 9’ με τον Τουομίνεν, όμως στο 35’ ο Περέιρο με πέναλτι έκανε το 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε με πολύ ωραίο πλασέ του Λοσάνο εκτός περιοχής για το 1-2 στο 61’, όμως στο 88’ ο 37χρονος Αλεξάντερ Χλεμπ, που είχε μπει στο ματς στο 65’, έκανε το 2-2! Η χαρά των Λευκορώσων κράτησε μόλις για λίγα δευτερόλεπτα, με τον Μάλεν να κάνει το τελικό 2-3 στο 89’.

Το πάνω χέρι για πρόκριση στους ομίλους του Champions League πήρε η Ζάλτσμπουργκ, η οποία απέσπασε λευκή ισοπαλία στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα. Οι Αυστριακοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, η κατοχή τους ξεπέρασε το 60%, αλλά δεν είχαν την ουσία. Ο Αστέρας προσπάθησε με αντεπιθέσεις να κάνει τη διαφορά και δυο φορές βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά τόσο ο Ντάγκενεκ όσο και ο Σίμιτς δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Στάνκοβιτς. Η Ζάλτσμπουργκ είχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην επανάληψη, ο Σλάγκερ άγγιξε το γκολ, αλλά στάθηκε άτυχος. Βασικός ο Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος σε ακόμα ένα παιχνίδι είχε πολλά τρεξίματα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα