Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»

Gazzetta team
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»

bet365

Ο αλάνθαστος Κρέσπο, η «χρυσή αλλαγή» Ουάρντα, ο Βαρέλα που ήταν πάλι στις δύο περιοχές κυρίαρχος και η άνοδος του Μάτος.

Ο ΠΑΟΚ το έκανε ξανά. Για πέμπτο ευρωπαϊκό παιχνίδι έμεινε αήττητος πήρε ισοπαλία στην Πορτογαλία με τους παίκτες του να κάνουν μεγάλο ματς.

Πασχαλάκης
Νικήθηκε μόνο από το σημείο του πέναλτι. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση τελειώνοντας το ματς με επτά επεμβάσεις! Σπουδαίο ματς από τον Ελληνα γκολκίπερ.

Μάτος
Φάνηκε η κλάση του και το πόσο σημαντικός είναι στο ΠΑΟΚ όταν αποφάσισε να πάρει δημιουργικές πρωτοβουλίες. Τρεις φορές ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο και τις τρεις ο ΠΑΟΚ βρήκε φάση. Κέρδισε και το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του ΠΑΟΚ.

Βαρέλα
Με εξαίρεση ένα λάθος που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο (και το διόρθωσε κι αυτό ο Κρέσπο) και ο Βαρέλα έκανε σπουδαίο ματς. Εκτός από το ανασταλτικό του ματς ο αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι κι αυτός που παίρνει την κεφαλιά στη φάση του 1-1 με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Κρέσπο
Τέλειο παιχνίδι. Είναι ο MVP του ΠΑΟΚ και πιθανότατα του αγώνα. Σ' ένα ματς με τεράστια πίεση ο Κρέσπο τελείωσε τον αγώνα χωρίς τον παραμικρό λάθος και με σημαντικά κοψίματα στις επιθέσεις της Μπενφίκα.

Βιεϊρίνια
Μετά το κακό ξεκίνημά του στο πρώτο μισάωρο του ματς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς και κυρίως την απόδοσή του. Ειδικά στο δεύτερο μέρος βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι. Ανασταλτικά υπέφερε αρκετά από τους παίκτες της Μπενφίκα.

Κάνιας
Οχι σπουδαίο ματς αλλά το έργο του ήταν δύσκολο κόντρα στα χαφ της Μπενφίκα. Ο Κάνιας ανέβασε την απόδοσή του σε σχέση με τα ματς που είχε με την Σπαρτάκ. Και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερος.

Μαουρίτσιο
Ματς με πολλά τρεξίματα από τον Βραζιλιάνο. Σε τέτοια ματς όμως αυτό χρειάζεσαι από τα χαφ σου και ο Μαουρίτσιο τα έκανε σε μεγάλο βαθμό. Ο Πίτσι δεν γινόταν να κοπεί από κανέναν παίκτη του ΠΑΟΚ κι έγινε η μικρότερη δυνατή ζημιά.

Λημνιός
Ηταν η πρώτη αλλαγή του Λουτσέσκου. Δεν ήταν κακός ο Ελληνας εξτρέμ και προσπάθησε αρκετά έχοντας απέναντί του ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ τον Γκριμάλντο. Ισως να μπορούσε να μείνει για κάποια λεπτά ακόμα στο ματς.

Πέλκας
Δεν έκανε καλό ματς. Ναι είχε πολλα τρεξίματα κάλυψε πολλούς χώρους αλλά οι περισσότερες επιλογές του με την μπάλα ήταν λανθασμένες. Τουλάχιστον από το δικό του πόδι προήλθε η εκτέλεση του φάουλ που στη συνέχεια έφερε το 2-1.

Ζαμπα
Επαιξε για 80 λεπτά. Και όσες φορές χρειάστηκε ήταν χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει καλύτερα την φάση στο 70' αλλά βοήθησε στην άνοδο της ομάδας του μετά το 60' όταν και βρήκε το γκολ ο ΠΑΟΚ.

Πρίγιοβιτς
Είχε έναν άχαρο ρόλο στο συγκεκριμένο ματς. Να κυνηγάει χαμένες μπάλες και να προσπαθεί να πιέσει τ' αντίπαλα στόπερ. Πάλεψε κι έφαγε αλλά κι έδωσε αρκετό... ξύλο για 87 λεπτά όταν κι αντικαταστάθηκε.

Αλλαγές
Ουάρντα
Η χρυσή αλλαγή. Ο Αιγύπτιος μπήκε στη θέση του Λημνιού και ήταν αυτός που έκανε το 1-1 το οποίο δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση. Ενα γκολ που του έδωσε κι αυτοπεποίθηση στη συνέχεια του αγώνα.

Σάκχοφ
Ο Ουκρανός πέρασε ως τρίτο αμυντικό χαφ κι έκανε την δουλειά για την οποία μπήκε. Να καταστρέψει το ματς της Μπενφίκα. Και το έκανε.

Ακπομ
Αγωνίστηκε μόλις για έξι λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα