Μπάρκας: «Να ζήσουμε το όνειρο ως το τέλος»

Μπάρκας: «Να ζήσουμε το όνειρο ως το τέλος»

Γιώργος Τσακίρης
Μπάρκας: «Να ζήσουμε το όνειρο ως το τέλος»

bet365

Ο Βασίλης Μπάρκας, λίγο πριν η ΑΕΚ ταξιδέψει για τη Βουδαπέστη για το αυριανό πρώτο ματς με τη Βίντι στα πλέι οφ του Champions League, δήλωσε αποφασισμένος για την πρόκριση. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Ζήσε τη δράση του Champions League και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Μπάρκας, πριν η αποστολή της ΑΕΚ πάρει το αεροπλάνο για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να ζήσουν το όνειρο ως το τέλος και να επιστρέψουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Θέλουμε να ζήσουμε το όνειρο ως το τέλος. Έχουμε ψυχολογία μετά την πρόκριση επί της Σέλτικ και πρέπει να φτάσουμε ως το τέλος διαδρομής. Πρέπει να πετύχουμε για μας και για τον κόσμο. Έχουμε καιρό να παίξουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Το θέλουμε όλοι και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Θα είναι δύσκολες αναμετρήσεις, αλλά γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να συνεχίσουμε όπως με τη Σέλτικ και αυτό θα επιδιώξουμε», ανέφερε ο Έλληνας γκολκίπερ της Ένωσης.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα